måndag 26 mars 2012

Vårstilleben

Mina kära vännerHär har ni mitt vårstilleben på matrumsbordet :) Känns riktigt påskigt. Vad tycker ni om det silverfärgade påskägget förresten? Ursnyggt, om ni frågar mig! Påskpynt helt i min smak så att säga.
Jag köpte det i Millesgårdens butik, som vi besökte härom helgen. Har ni småttingar och vägarna förbi Lidingö är Millesgården verkligen värt ett besök! De har en pågående utställning av Ingrid Vangs teckningar (hon som tecknat Pippi bland annat). De hade gjort i ordning ett sånt fint Pippikök, där man kunde baka pepparkakor på golvet, räkna guldpengar, laga mat, leka inte-nudda-golv och allt möjligt skojigt :) Tjejerna var väl kanske lite för stora för det, till min stora förskräckelse. Herregud, är de redan för stora för Pippi..? Fast Märta kan jag nog tvinga kvar liiite till i den åldern, tror jag... :)
Ja, sen kan man äta lunch och fika gott också...

Ljusstaken på bilden har jag köpt av Katarina, som har fik och butik i Öråkers lada, som jag tipsat er om förut. Kolla här!

Ha en god måndagskväll, hörni!

Kram Anna

måndag 12 mars 2012

Sovrumsbilder

Hej på er!

Nu var det länge sen igen. Men ni vet, den som väntar på något gott... *fniss*

Våren börjar komma :)  Idag har jag varit ute och klippt ner alla vissna blommor i trädgården och sopat rent uppfarten från vintergrus, härligt!

I sovrummet har det hänt lite grejer. Fast inredningsmässigt är det fortfarande lite provisoriskt. Sängpallarna, ska bytas ut mot riktiga sängbord. Lampor ska inhandlas, garderober också. Men såhär ser det ut idag :)Märta har broderat lilla kudden till pappa :) Det är en tand... Med ett hjärta.


Å pappan han får allt hantverk i den här familjen.


Halsband på knoppbrädan har jag gjort själv. Pärlorna köpta på Panduro. Silverfjädern likaså.


Ut och njut i vårsolen!

Kram Anna