onsdag 27 maj 2009

101 idéer och hallglimtar


God kväll, vänner!


Nu är det frid i Engelska Villan. Efter jobb, middag, handling, läggning, diskning och gräsklippning. Det kändes som att vi låg efter på alla fronter liksom. Dels efter att vi varit borta några dagar och dels eftersom jag jobbat sent två kvällar i rad. Inte mycket har blivit gjort här hemma. Men nu, puuuuu. Nu sjunker axlarna ner, Lotten :)


Jag bjussar på lite hallglimtar idag. Idag får ni se hallen från dörren sett. Tycker ni att vi ska måla takbjälken vit? Jag är i valet och kvalet... Hallen var det första rummet vi gjorde i ordning när vi flyttade in, så nu känns det nästan som att man skulle vilja ändra lite där igen, ha ha! Man blir aldrig nöjd! Innanför hallen ser ni en skymt av vårt mest lyckade snickerprojekt här hemma - den inbyggda Billybokhyllan. Den ska jag visa er en annan dag!Nu ska jag avslöja för er vad jag hade för mig i måndags :) Jag har verkligen dragit ut på det här och hållit er på halster, sorry. Men såhär var det, förstår ni. Jag fick ett mail från två tjejer, som gör jobb åt Allt i hemmets tidning 101 idéer, ni vet? De undrade om jag ville ställa upp på en intervju, som skulle handla om hur man startar och driver en inredningsblogg! De ville komma hem hit och fota mig, så att det blev rätt "hemma-hos-känsla", hihi! Så i måndags förmiddag, innan jobbet, kom de hit! Jag fick svara på frågor om bloggandet och ge lite tips, jättekul! Mycket fotande blev det också. Det blir jag och två inredningsbloggare till, som ska vara med. Reportaget kommer i nästa nummer av 101 idéer, som kommer ut i höst. Spännande, tycker jag!Nu är det te-dags! Och imorgon har jag en ledig dag med tjejerna, det ska bli så mysigt!Kram Anna


12 kommentarer:

Jessica sa...

Hej vännen,
men vad spännande, ska köpa tidningen direkt när den kommer ut :)
Ser mysigt ut i er hall, men visst är det så att man alltid vill ändra om lite. Vi kanske är lite knäppa vi, inredningstokar :)

må gott,
kram
Jessica

Stjärnor & Champagne sa...

jag tycker att ni skall måla den.....Åh vad kul och vad spännande det skall bli att se det, grattis till dig vännen.

Kram Anne

Hemmalycka sa...

Grattis Anna! Vad spännande det ska bli att se det reportaget.
Kram Åsa

Linda sa...

Vad roligt, det var det jag misstänkte! Ska bli skoj att se reportaget!

Kram!

Österled & Västbris sa...

Hej!
Vad roligt, jag ska kolla efter tidningen när den kommer ut i höst.

Målning av balk, ja jag vet inte riktigt vad jag tycker där, det kan vara snyggt med lite som bryter av ibland också, eller...

Ha en skön dag med tjejerna
kram Lotta!

Helena sa...

Vad kul med repotage, ska bli spännande att läsa! Vilken fin hall du har! Kram Helena

Betongvillan sa...

Hejsan

Vad roligt... Mycket spännande, nästan så jag faktskt ska passa på då och köpa min första inrednings-tidning... :)

Ang bjälken, så tycker jag det är snyggt att det bryter av mot allt vitt. kanske virka en liten vit spets eller något ( förlåt, kankse en dum ide, men jag är ju som sagt inte inredningskunnig.. ) och sätta på, elelr en rosett?? Helt enkelt någon vit detalj på den...

Hoppas ni får en skön ledig dag du och flickorna..

Kram Maria

Anci sa...

Hej !!
Åh, vad kul att du ska vara med där ! Då måste jag absolut köpa tidningen.

Stor kram till dig

Signe 1 sa...

Men Grattis! Vad spänande att läsa om dig o ditt hem sen då:-) Du har ju en så fin blogg*ler*, Kramis Sofia

Jenny sa...

Hej Söta du!
Åh vad roligt, anade att det var nått sånt på G*fniss*. Kommer hänga på låset till affären när tidningen kommer ut sen i höst!

Eran hall är jätteljus o fin, gillar väggfärgen.

Takbjälken är fin som den är tycker jag, bryter av mot det ljusa.

Ha en jättebra dag vännen,
Kramis Jenny

Blåbärs och smultronstället sa...

Fin hall och takbjälke. Den kan nog vara som den är tror jag.
Kul att bli uppmärksammad i sitt hem. Lycka till!
Ha en skön dag med tjejerna.
Kram Susanne

Ann-Catrin sa...

hej anna!!''
ja du med bjälken där.. jag hade oxå lite bjälkar på min övervåning som jag hade omålade förut.. kolla in mitt sovrum får du se.. de är målade bara en gång och jag gillar det mycket bättre.. men annars tycker jag att det bryter av fint!

Spännande med repotaget... du får hojta till sen..
jag är med i nästa Amelia då de fotade mitt växthus.. det var ett år sedan.. nu har vi inte ens växthuset kvar.. det byggs ju nytt här hemma..

kram på dig
A-C