onsdag 4 mars 2009

Gammalt lakan

Hej på er!


Jag sitter här och går igenom lite bilder i datorn. Sen jag började blogga tar jag så mycket bilder, och håller jag inte efter och raderar, kommer det bli kaos...


Jag har hamnat i en liten bloggsvacka... Jag har svårt att hitta inspiration och tycker inte att jag har något intressant eller fint att visa er här hemifrån. Fast det hänger nog ihop med att jag har varit sjuk. Det är bara stökigt och dammigt och helt enkelt oinspirerande här just nu.


Men när jag kollade igenom mina bilder, så hittade jag några fina också. De här från hallen, har jag inte visat er.
Det är min farmors gamla lakan, som jag har som draperi i hallen. Bakom döljer sig en tråkig dörr in till förrådet och gästrummet. Det är min farmors broderade monogram på. Hon hette också Anna, och innan jag gifte mig hade jag samma initialer som hon. På alla kökshandukar jag har ärvt efter henne står det "A". Det tycker jag är roligt. Loppis i alla ära, men ärvda gamla saker har ju ändå en annan betydelse.Nu borde jag gå och duscha innan det är läggdags, men jag är ensam hemma ikväll. Ehh, så jag vågar helt enkelt inte det... Jag är lite fånig, men mörkrädd är jag! *fniss* Förresten, nästa vecka ska min man åka till Dublin hela veckan, då får man nog hålla sig på replängds avstånd från mig, minst, eller så får jag duscha på jobbet, haha!


Kram Anna

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Anna!
Jag tycker du visar så mycket fint från ert vackra hem! Men jag förstår vad du menar, känner oxå ibland att nu har jag inget mer att visa..
Vilka underbara lakan från din farmor! Visst är det härligt att ha gamla ärvda saker,man behandlar dem lite med "vördnad" :)

Är oxå mörkrädd, när sambon är på tjänsteresa har jag alla lampor tända o tv:n på! Sen när jag gått o lagt mig ligger jag o lyssnar på alla konstiga ljud o "knäppanden" man hör i ett gammalt trähus:)

Synd att du inte har hunden som sällskap nu!

Kram Jenny

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Anna!
Jag tycker du har en mysig blogg och följer den gärna. Roligt med ärvda lakan och saker. De betyder ju mer för dig då.
Jag har ganska nyligen börjat blogga så jag har inte så mycket i min blogg, men jag har bytt mall i kväll. Den blev väldigt fräsch. Är helnöjd.
Sov sött!
Susanne

Betongvillan sa...

Vet hur det känns, läskigt att vara själv.. Synd att er charmiga hund inte är hemma, han hade kanske kunnat sitta utanför och vakta medans du tog en svängom i duschen.. Gör det på jobbet, så slipper du göra det hemma.. :)

Kram Maria

Veronica Tingvall sa...

Jag är precis som du när det gäller att ducha när jag är ensam hemma... Det är riktigt jobbigt när sambon åker bort och så känner jag mig så fånig, sönt att jag inte är ensam i alla fall :-)

Vad fifigt att använda fina gamla lakan som draperier, hur snyggt som helst.

Hoppas du får en fin dag
/Veronica

country-dreams sa...

kul att hitta in till dig, ska kika vidare sen, måste luncha nu, kram

Anci sa...

Hej !

Jag håller med dig om det där med fyndat på loppis/ärvt. Det är alltid roligare, tycker jag, om det (lakan, smycke, stol...) kommer från någon i släkten.

Kram

Hagagård sa...

Hej! Tänk att gamla lakan med (monogram) kan man ha till så mycket!Det blir så hemtrevligt..
Ha en bra kväll:)Helen

Stjärnor & Champagne sa...

Gillar din vita spegel . Fint med lakanet. Hoppas att du mår bättre.

Kram anne