lördag 11 juli 2009

Alla kroppsdelar är klara...


Här i Trosa har vi det såå skönt! Nu sitter vi ute. Solen skiner så skönt idag, men lite längre bort hotar svarta mol. Hoppas att de tar en annan väg... Jag sitter och virkar och tjejerna målar med vattenfärger på stenar. Jag har antagit en slags utmaning, att virka en trädgårdsmus med kläder till. Vi är ett helt gäng, som virkar och Ulliga Gulliga saker, som lägger ut mönster vartefter. Nu är alla kroppsdelar virkade, jag ska bara virka själva magen och montera ihop allt. Jättekul är det!


Som ni ser kan jag inte låta bli att virka lite annat emellan också :)Idag hoppas jag att det blir ett besök på Hannas café. Och ikväll måste vi åka hem, tyvärr. Vi har en del att fixa med hemma. Nästa vecka ska Käre M jobba.


Ha en skön lördag!!


Kram Anna

5 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Vad fint det ser ut, du är ju jätteduktig.
Kram /Veronica

Signe 1 sa...

Jag säger bara, du är otrooolig!!:-) Kan du allt?:-) Kraam Sofia

Betongvillan sa...

Oj, hemresa redan ikväll,,, då är det bäst jag drar på mej skorna och knallar nerför backen, så jag hinner säga hej iallefall till er...

Kram Maria

Mamma Millan sa...

så kul med virkning...fina mormorsrutor såååå!!

håller på för fulla muggae med min lilla babyfilt...kuligt så!!men precis som du..kan man ju inte låta bli att pröva lite annat med...hae nu 3 projekt med virknng på g!!

Trevlig Helg!!
~~♥Kram Millan♥~~

Marita sa...

Så fina färger du virkar med. Är nyfiken att se hur det ska bli,,handarbetsgalen som jag är.
En filt i mormorsrutor skulle passa fint i dina färger.
~Marita~