lördag 24 oktober 2009

Höstfint


Jag tänkte visa er några fina höstfynd, som jag har gjort :)









Först ett par såå schyssta kängor, som jag bor i numera *fniss*
Jag hittade dem i Östersunds bästa skoaffär, Burmans skor, när jag var uppe hos mamma o pappa för några veckor sen. Då hade jag lite bråttom, och tänkte "Äsch, de där kan jag ju köpa i Stockholm". Men jag hittade dem ingenstans, jag sökte på nätet och överallt, men inget napp. Där fick jag... Man kan minsann inte alls hitta allt här i Stockholm! Så jag ringde till Burmans och det visade sig vara en sko från förra säsongen. Så mamma fick skicka dem med posten, för jag var såld på de där skorna! Och jag är supernöjd med dem. De går att ha till allt. Snygga till leggings, snygga att knöla ner ett par blåjeans i och det går även att dra byxor över kanten, och då är de lite mer stiliga liksom.










Blusen och sjalen fyndade jag på Parsley i Kungsängen, för ett tag sen (blusen var nedsatt till 99:-!!). Sjalen passar så himla bra till jeans. Helt i min stil.



Idag är det höstmarknad på Systrars söta i Bålsta. Så vi ska dit, hela lilla familjen, och ta en fika och kolla lite. Sånt älskar jag att göra på helgen. Vad har ni för er?




Höstkram!
Anna

14 kommentarer:

Hagagård sa...

Hej Anna! Vilka snygga kängor..
Praktiskt när man kan ha till allt.. Idag har jag varit ner på premiären för nya butiken rum 21.
Systrarna hade butiken på ett annat ställe förut..Gud så fina saker.. Man får önska sig till julklapp... Ha en bra lördag kramen/Helen

Anci sa...

Hej !
Roligt med dina fynd ! Jag behöver nya stövlar/kängor, kan det vara värt en resa till Östersund ?? :)

Åh, hur var det hos Systrars Söta ? Jag vill åka dit igen snaaaart !

Ha det så bra

Kram
Anci

Fröken Råsmart sa...

Vilken fin och söt blus, vilket fynd! Sjalen var också superfin, det är ju så SKÖNT med sjalar :-)

Mitt skabbiga chica hus sa...

Du tjejen vi verkar ha vääääldigt lika smak.....blusen och sjalen skulle passa in bra i min garderob:o)

Attan, den höstmarknaden hade jag gärna besökt men här har vi haft fikabesök, krattat lite löv och hunnit med en springtur:o) istället.

Kram!!

Jenny sa...

Hello Dear!
Åh vilka fina fynd!! Sjalen blev jag speciellt såld på, är en riktig sjaltjej:)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny

Birgitta sa...

Hej! Snygga skor eller kängor som du köpt och tunikan är ocksåfin med sjalen till. Roligt när man hittar något som passar och som man gillar.
Hoppas dagen hos Systrars Söta blev trevlig och säkert något mer inköp.
Ha en skön söndag.
Kramis Birgitta

Stjärnor & Champagne sa...

Kan verkligen hålla med om att du är höstfin...Jättefint. Jag köpte mina Uggs i NY för 1000 kr, här i Sverige ligger dom på ca 2500 kr. Jag älskar mina och vill gärna ha ett par till hihi. Kan gå i dom hemma och bara mysa, så varma och sköna. Sen skall man nog inte gåför mycket i dom eftersom dom är så platta.
Kram till dig Anna.../ A

VITA NYANSER sa...

Så fint du har det i vardagsrummet! Shalen var superfin! En vinklingsbar blixt kan man nog få ge 1000 kr och uppåt för, har inte riktig koll, jag köpte en som var snabbuppladdad så man inte behöver vänta in blixten så den gav jag mer för.

Ha en skön helg!
Kram L-L

Lotta sa...

Hej Anna!
Så supersnygga kläder helt i min stil.
Kram till dig Lotta

Min rosendröm sa...

Parsley är verkligen rolig tycker jag. Alltid hittar man något fint där som får följa med hem. Många fina klädesfynd kan man också göra om man har tur.
Jag tycker dock det är synd att det ligger på övervåningen eftersom trappan är livsfarlig för små barn. Om de hade en grind eller liknande för trappen så skulle hon som äger butiken kunna ha hela butiken full med mammalediga latte mammor :-).

Körsbärshöjden sa...

Vilka kängor !! hur snygga var inte dom ? vill också ha...

Får ut och kolla i våra skobutiker.

Vad jag gör i helgen ?
Krattar löv, umgås med mina utflugna barn, röjer i hönshuset :(

Ha en fin söndag
Eva

Systrars söta sa...

Hej Anna!!! Tack så jättemycket för kommentaren på min sida.."Den värmer" verkligen. Så synd att vi ej hade någon marknad bara...jag hoppas verkligen vi får till en julmarknad nu :-)) Ni är så varmt välkomna tillbaka..Kram Kat

Systrars söta sa...

Hej igen, nu har jag varit inne på din pysselsida å fått lite tips jag med...veeeeeerkligen kul med fatet du köpte hos mig..hmm...bra med lite tips ibland :-)) kram kat

Ölandsvindar sa...

Ha, ha ha! Tror du inte att gamla moster har köpt en precis lika dan schal i Åda Klädbutik. Kul för mig att ha en ungdomlig smak (för det är väl inte tvärtom?)
Kram
Moster