torsdag 19 november 2009

Vackra mönster


Hejsan svejsan!

Å, vilka fina komplimanger jag fått för min blogg! Ni är så snälla! Jag är alldeles rörd och överväldigad. Sååå roligt att jag tydligen lyckats inspirera er andra till att börja virka och pyssla mera. Men det är ju från er andra bloggare som jag får min inspiration, så det är ni som ska allt beröm egentligen!

Idag tänkte jag visa er en lite... ja, bortglömd pryl :) En väldigt mysig och praktisk sak, tycker jag, som får alldeles för lite uppmärksamhet :) Jag talar om tehuvan *fniss*

Jag har en sån fin tehuva, den är som ett smycke i köket. Det är min syster som har köpt den och jag älskar mönstret. Den håller teet i kannan varmt hur länge som helst (typ). Den är så fin att ställa fram tillsammans med vårt ostindia-porslin, som ni också ser på bilderna. Min käre make har fått för sig att han inte gillar det här porslinet, jag fattar inte varför! Men det struntar jag i. Nu är det ju perfekt tid för temys (med varma scones och maremelad!) när det är så kallt och mörkt ute. Så nu får han stå ut med kannan, kopparna och tehuvan vareviga kväll :)

Idag ska jag ta med mina tjejer till Ikea och inhandla lite nya ljusslingor, som man kan slänga upp på en bokhylla eller så :) Visar er sen.
Och glöm inte att anmäla dig till "kalaset" som pågår t.o.m. söndag här på bloggen ;)

Kraaaam Anna

1 kommentar:

Sussi sa...

Vackert, färger och mönster glädjer vardagen, :)