fredag 19 februari 2010

Reseäventyr...
Ojojoj, ska det aldrig sluta snöa?? I och för sig är jag inte den som klagar på snö faktiskt. Men det blir ju en massa problem när det kommer så mycket.

Ta mitt pendeltåg t.ex. Både igår och idag har jag suttit fast på tåget i 45 minuter och kommit för sent till två kurser, som jag gått de här dagarna. Det är ju inte så kul.

Idag fick jag ta en taxi hem, annars kanske jag fortfarande skulle ha stått vid Centralen och huttrat... :) Det var totalstopp.

Igår när jag åkte hem, med tåget, somnade jag och sov förbi min station... Och tillbaka skulle tåget inte gå förrän en halvtimme senare!! Så min kära familj fick rycka ut med bilen och åka och hämta mig... Fast där kanske jag inte kan skylla på SL *fniss*


Vad ska ni göra i helgen? Jag får nog ställa mig och baka nya bullar, för de är redan slut!


Ha en skön helg!


Kram Anna

11 kommentarer:

Solfyllda segel sa...

Visst är det fascinerande med all snö. Att det aldrig tar slut. Och visst kan den ställa till problem men allt kan man inte skylla på snön... Jag hoppas att du tackat din familj ordentligt! Fniss.

De där bullarna ser riktigt smaskens ut. Hmm, kanske ska ställa mig och baka i helgen.

Ha en fin helg!
Kram Therése

Linruz sa...

Hihi sussandet kan du inte skylla SL för..fniss.
Tråligt med förseningar!!
Här skulle det verkligen behöva fyllas på i bullförrådet.
Ha en skön fredag.
Kram Lina

lottens vita och gröna sa...

hej goa anna, försår dig sååååå det är därför jag altid åker bil, då rullar det iaf fast det ibland går väldans långsamt, så kan man i lungnan ro sitta och sjunga med i låtarna från radion, fniss!!!
ha en härlig helg, varmkram lotten

Lotta sa...

Hej Anna!
Fy då...det är ine bara rosor att bo nära storstaden. själv har jag gångavstånd till mitt jobb, antagligen lika med "lyx i vardan".

Jag har köpt 101 idéer, såg att du var med där, trevligt!
För övrigt många roliga idéer i tidningen,funderar på att prova att sy sådana dära bullar, mer min stil än att virka,tror jag!

Du är kanon duktig på detta med att virka och ghar visaat oss massor med smarriga saker.

fredagskramen Lotta

Signe 1 sa...

Ja det är icke kul att åka kollektivt nu!! Min man skulle till Falun idag men kom bara till Kopparberg, sen hade tågen stannat så det var bara att vända hem igen!:-(

Mums ned bullar!!:-)

Kram Sofia♥

Helena sa...

Vilka härliga bullar! trots att det är tidig morgon blev jag genast väldigt sugen på kanelbullar. Vilken himla tur att jag inte hade några hemma.
Ja det är helt otroligt med all snö och vad det ställer till! Men jag njuter mest, förutom när man måste skotta... det börjar man bli lite trött på.
Önskar dig en trevlig helg och tackar för att jag får följa med dig på din inspirerande blogg.
Hälsningar
Helena

Ölandsvindar sa...

Jag verkligen njuuuuter av att slippa dessa resor till och från arbetet. Trängsel och förseningar, oväder och halka och istappar från taken. Allt det är ett minne blott.
Kram och god helg till er
Kerstin

Therese sa...

Hej. Ja nu är det verkligen problem att ta sig fram, både med bil och tåg. Sonens tåg är försenat varje dag när han ska till skolan. Hopplöst!
Skulle också kanske ställa mig och baka lite bullar, har ändå inget att göra i dag. Och bullar kan man ju aldrig få för många av med 4 barn :)
Kramar

My shabby chic house sa...

He he, hamnade du i Br..? eller Bå..? ;o)Tur att du hade nån som kom och hämta dig:o)

Så bäst du bakar nya bullar och bjuder familjen på.

Och ja, middag hos mig och bad hos dig blir bra;o9

kraaam
M

My shabby chic house sa...

Ja bums iväg till ikea nu, en balja kaffe i vår rosa muggar till de där bullarna skulle sitta fint:o)

olivträdet köpte jag på antikmässan i torsdags, 195 kr. Det fanns en stor blomsterhandel mitt i mässhallen med en massa härliga blomster.

kramis

Anonym sa...

mycket intiresno, tack