fredag 21 januari 2011

Uppdatering hall

Hej igen!

Jag har fått så många fina kommentarer här på bloggen, sen jag skrev härom dagen. Det verkar faktiskt som att jag varit lite efterlängtad här, och vem blir inte glad att få höra sådant?! Tack kära ni!!

Ja, vad tusan, det måste ju löna sig att kommentera och maila :) Så här kommer en liten halluppdatering till att börja med...(skorna ville så gärna provstå på skoplatsen, tillsammans med handöverfräsen eller vad tusan det nu heter... )

Min käre snickare här hemma har varit obeskrivligt duktig den här gången :) Det måste jag säga. Det är inte lätt att bygga en garderob och klä in dörrar och väggar med panel. Faktiskt inte. Det har gjorts en hel del ändringar, men nu står den klar att målas. Tack svärfar också!
Hyllan, vid sidan om garderoben, var betydligt enklare att få till.
Men även där ska det mesta vara rakt och en del snett och vint, precis som husets väggar... :)


Igår köpte vi två fläktskåp på Ikea, som ska fogas ihop och bli en sittbänk. Den ska stå nedanför fönstret, på väggen där elementet är, som ni ser på bilden ovanför.

Ja, det här kommer att bli kanonbra när det är målat och piffat och klart! Det blir mycket förvaringsutrymme och det behövs i en familj på 4.

Nä, nu ska jag plugga på lite...

Ha en underbar helg, hörre ni!

Kram Anna

7 kommentarer:

Villa Ekström sa...

Hej Anna! Så glad jag blir att du är tillbaka. Du är en inspiration även här i Dalarna. Själv läser jag till barnmorska, och har haft en hemtenta idag om komplicerad graviditet och förlossning. Hemtentor är det värsta! De tar så otroligt mycket tid och kräver ofta många långa funderingar. Nu är jag klar och för att fira tog jag en tur runt mina favvobloggar , och blev så glad att se att du var tillbaks! Ha en trevlig helg! Kram Linda

Lotta sa...

Hej!
Trevligt att du är tillbaka, kikar in till dig titt som tätt, ert hall projekt blir verkligen bra.
Kram Lotta

meandmyhome sa...

Oj vad fint det blir!!

Anci sa...

Hej igen !
Och hallen blir bara bättre och bättre.

Kramar
Anci

Jenny sa...

Hej Anna!
Klart vi saknat dig:)

Jättekul att få se bilder från er hall, vad duktig han är din snickare:)

Kraam Jenny

Kathys Home sa...

Å vad fint det blir...ett riktigt arbete snickarn har gjort :-)
Ha det gott!! kram kat

Tidsmästarinnan sa...

Jaaa vad fint och coolt det blir! Superbra förvaring också, det ser man ju direkt.
Kram vännen!
Susanne