tisdag 3 maj 2011

Ny kompis i virkade familjen

Hej på er

Jaha, så var det vinter igen då. Snö och 3 plusgrader. Det kallar man väl vinter? Urk!!

Idag har jag varit hemma med mina små tjejer :) Det var lääängesen, och jättemysigt! Vi har virkat, spelat Super Mario, kollat på Saltkråkan och varit en sväng till Ikea. Lunch och Småland :) Nu har jag stoppat ner de små sessorna i badet.


En kompis till mig fick sitt första barn för ett par dagar sen. Jag har väntat med spänning - rosa eller ljusblått garn..? *fniss* Det blev ljusblått dårå ;)
Jag ska virka en barnvagnsmobil a´la "Kungen & Majkis" Men jag fick börja med att virka en liten uggla till Selma, en test-uggla :) Mönstret hittar ni såklart hos Kungen & Majkis!

Sen blir det nog lite andra figurer till mobilen också.


Kram till er denna iskalla tisdag!
Anna


Förresten! Är det någon som kan hjälpa mig med att göra blogginläggen via Microsoft Word?!
Vore tacksam!

5 kommentarer:

Cathrin sa...

Oj så söt den lilla ugglan var! Jag som lovat mig själv att inte virka en endaste maska förrän min tenta är avklarad på fredag får redan abstinens. Hm, jag kan väl titta på mönstret i alla fall... ;)

Cathrin

Hildas hem - Sofia sa...

Jättesöta! Jag blir så imponerad av alla som virkar sådana där söta djur. Jag kan inte virka men skulle någon gång vilja lära mig :)

Jag önskar dig en fin dag!
//Sofia

Anci sa...

Så sött ! Du är en hejare på virkning.

Kram
Anci

kungen o majkis sa...

Jättesöt uggla :-)! Vad kul att du hittade mitt mönster :-D! Barnvagnsmobiler är ju sååå roliga att göra. Och de verkar vara väldigt uppskattade presenter :-)! Ett tips: Jag brukar använda mig av helt vanliga duschdraperiringar till upphängningsanordning!

Lycka till med virkandet :-)!

Kram!

kungen o majkis sa...

Och ja just det ;-)...jag bloggar bara från blogger :-)!

Allt gott!// E