lördag 25 juni 2011

Mera färg och jobbHej på er!

Idag har vi varit på bröllop på Gålö. Jag har aldrig varit där ute förut, jättemysigt var det! Det var verkligen somrigt och semesterkänslan började infinna sig. Fast det är 2 veckor kvar... Jag jobbar på ett nytt ställe nu några veckor under sommaren. Det är avancerad hemsjukvård. Jag har varit helt slut! Det är jobbigt att vara ny alltså. Så mycket intryck och saker att hålla reda på, och dessutom ska jag köra omkring i stan och hitta parkering. Det här är första gången som jag är ledig 2 dagar i rad på 3 veckor. Men det är ett väldigt spännande och givande jobb, så jag trivs jättebra måste jag säga.


Jag ville få in lite mer färg i köket, och la på våra fina underlägg från Svenskt tenn igen. De känns också somriga, och passar så bra mot våra köksstolar. Selma hade plockat en hel fin bukett med lönnkvistar på dagis härom dagen, de ställde jag också i köket.

I veckan verkar solen och värmen komma tillbaka! Härligt!

Må så gott!
Kram Anna

tisdag 7 juni 2011

Svar på några frågor

Hej på er!

Jag har fått lite frågor på bloggen, jag är rädd för att jag har tappat bort några. Skicka gärna ett mail till mig istället, så kan jag svara direkt :)
Men här är i alla fall svar på tre...

De här ringbeslagen har jag fått flera frågor om för de är ju underbara! Eller hur? De kommer från Öråkers möbler utanför Kungsängen. 


Lampan kommer från Orrefors. Köpt i en vanlig lampaffär på Mäster Samuelsgatan.

Kudden har jag sytt själv. Jag vet tyvärr inte vad tyget har för märke.

Ha en god natt i värmen!
Kram Anna

fredag 3 juni 2011

Jag gillar...


... såna här betongkrukor på fot! Den här har jag köpt i handelsträdgården i Bålsta - Lillsjöns handelsträdgård. Där har de mycket fint! Både krukväxter, sommarblommor, perenner och inredning. Härligt!

Kram Anna

onsdag 1 juni 2011