måndag 23 juli 2012

Nya kläder...

Halloj!

Nu är vi tillbaka från semestern. Och jag har jobbat min första dag... Känns ju sådär måste jag säga. Okej att jag har världens bästa jobb, men semester tillsammans hela familjen i paradiset Bohuslän slår ju ändå allt. Känns liksom overkligt att 4 veckor gått.

Vi hade i alla fall tur med vädret... Nja, det hade vi kanske inte, men vi hade i alla fall en ny fin klädsel till vår gamla Stockholm-soffa, att hämta när vi kom hem :)


Det var på tiden om jag säger så...


Klädseln kommer från Bemz. Vi är jättenöjda. Känns som en helt ny soffa faktiskt.Oj, vad svårt det här verkar... :) Jag ska visa er resultatet sen, det är färdigt men inte fotat.

Nu måste jag ut och hindra min man, som är ute och röjer på tomten annars har vi varken rabarber eller hallon kvar...

Kram Anna

4 kommentarer:

Lotta sa...

Vad fin soffan blev, gillar kudden som ligger i soffan också.
Ha en bra vecka kram Lotta

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men du! Skaplilg skillnad! Soffan blev jättefin!! Blir spännande att se var du virkar där på bilden!! Höhö!! Kram och jobba lugnt!

Anonym sa...

Så fint det blev! Trevligt när man kan fixa till en bra soffa med nytt överdrag! Hoppas det går bra att jobba nu igen efter semestern!

Är inne på min andra semestervecka och förra veckan var vi också i ljuvliga Bohuslän, på Orust, hela familjen i hyrd stuga. Jag har lyckats bada, ofrivilligt, med kläderna på när jag skulle hjälpa barnen med krabbfisket från bryggan - det skrattar vi åt fortfarande:) Ha en bra fortsättning på veckan! Kram Maria

Anna sa...

Superfint! Vilken förvandling! Va<d duktig du är på att virka! Jag har precis lärt mig dess ädla konst!

Ha en fin vecka!