söndag 19 augusti 2012

Klänning i ram


Hej på er

Har ni haft en bra helg? Vi gruvar oss lite inför jobb, skola och dagis som drar igång igen imorgon, efter 8 veckors sommarlov. Sommaren går alldeles för fort. Jag vill inte acceptera att vi går mot höst. Jag är en vår- och sommarmänniska, punkt slut.

Vi har i alla fall pysslat så det står härliga till, jag och tjejerna! Ni har ju sett några alster :) Mitt senaste sitter på väggen ovanför Selmas säng...


En klänning gjord av tunnt papper - origami!

Ramen kommer från Ikea. Origamipapper från Panduro. Jag såg klänningen hos Helena med den fantastiska bloggen Craft and creativity för någon månad sedan. Och eftersom vi ska fira vår 5-åring snart tyckte jag att det passade bra att göra inbjudningskort av klänningar till de små gästerna :) Och när vi var igång med det tog jag och satte in en klänning i en ram jag hade liggande.

Ni hittar en bra you tube-beskrivning på hur man viker klänningen här. Man kan ta vilket papper som helst, som är kvadratiskt och inte alltför tjockt. Origamipapper är tunnt och lätt att vika snyggt.

Hoppas att vi får en bra vecka, hörni :)

Kram Anna

8 kommentarer:

MammaElva sa...

Ja, de där klänningarna är ju jättetjusiga! Men vilken bra idé att rama in dem. Nu blev jag sugen på att göra ett gäng och hänga i tjejernas rum. Ha en fantastisk söndag!

Annika GW sa...

Vilken perfekt ram till den klänningen! / Annika

grannfröken sa...

Tänk vad mycket man kan göra med papper. Vad fint det blev upphängt med en fin ram.
Ha en trevlig kväll/ Catrin

kungen o majkis sa...

Schnyggt!! Har också varit sugen på de där klänningarna men inte kommit till skott ännu :-P!

Sahlenska Huset sa...

Vilken kul idé att göra det som inbjudningskort, det får jag komma ihåg till nästa års kalas. Söt liten tavla du har gjort.

Kram!!!!!!!

Jenny sa...

Hej Anna!
Hoppas det gick bra att komma iväg till jobb o skola idag:)

Superfin tavla!!

Kraam Jenny

Fröken Pyssel sa...

Jättefint! Vilket sött rum.

Prom Dresses sa...

Cheap Prom Dresses Near Me, UK USA Canada | Prom Dress Hut Shop Short and Long Prom Dresses, 2019 Cheap plus Size Junior Prom Dresses Buy Prom Dress USA UK Canada Australia Germany Near Me Online Store at PromDressHut