söndag 23 september 2012

Bilder från vårt hem idag

Hej på er!
 
Härligt med söndag, hörni. Solen skiner, vilket vi inte hade räknat med, och det är härligt höstväder. Så jag har tagit en långpromenad ut till Öråkers lada. Mitt älsklingsställe, där man alltid får härlig inspiration (och gott kaffe, hihi). Matte och tjejerna tog bilen och mötte mig där.
 
Selma är förkyld och är inne och pysslar. Det berättigar även mig till pyssel :) Jag tog tillfället i akt och sydde lite fåglar. Det har jag tänkt testa ända sedan jag såg DET HÄR inlägget hos Pastill. Hon i sin tur hittade mönstret till fåglarna HÄR. Testa, det är jättelätt!
 
Pip pip...
 


I matrummet är bordet alltid belamrat med saker. Dator, symaskin, teckningar, pennor... Men vi kan ju lika gärna sitta i köket och äta :)

Ha en skön söndag, mina vänner!
 
Kramar Anna

6 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Kanonfina pippifåglar!! Bra jobbat :-)! Och väldans härliga teckningar på familjen Bacon(pappa Bacon ser lite lätt misstänksam ut) och en mamma på jobbet-teckning kanske :-)?!

Engelska Villan sa...

Haha :) Jajamänsan, mamma sjuksköterska. I bröstfickan har hon presenter till barnen :) och på huvudet en hätta. Precis som mamma har varje dag... ;)

Anonym sa...

apropå pyssel....
här är en sida med allsköns sådant av alla möjliga slag (men du kanske redan känner till den)

http://www.skapligtenkelt.se/

/Christina

Anonym sa...

Underbart! Underbart! Underbart!/petra

Anci sa...

Ni har det så fint hemma ! Du/ni (?) är duktiga på inredning.

Söta fåglar !

Kram
Anci

عبده العمراوى sa...

شركة تنظيف منازل بجازان
شركة عزل اسطح بالدمام