onsdag 16 januari 2013

En överraskning

Hej igen :)

Tillbaka efter 2 månaders blogguppehåll. Det blev bara så. Tiden går ju så himla fort! Nu är jag här igen i alla fall :)

Jag kan säga att jag hajade till en aning när jag i godan ro satt och bläddrade i senaste numret av Family Living och fick syn på mina virkade bakelser i ett barnrum! :)
Gissa om jag blev glatt överraskad! Det var Anna Mård som gjort reportaget från sin dotters fina rum. Jag har virkat bakelserna till henne :) Det var jätteroligt att se mina alster "in real life" så att säga :)

Stor kram till er, som kikar in här!
Anna

8 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Vad roligt! Förstår att du blev förvånad :-D!!

Tidsmästarinnan sa...

Hej goaste Anna!
Vad kul, bara så där helt plötsligt är dina egna fina bakelser och tårtor framför ögonen :-) Jag gillar Family Living!
Kram
Susanne

Anonym sa...

Hej Anna - er fina bokhylla står som modell för den vi ska bygga i vårt 1914 års hus här i Skåne. Ni har gjort det så himla fint. Men . . . var hittade ni de fina listerna? Specialbeställda? Jag har letat med ljus och lykta i halva Skåne utan framgång. Har du lust att dela med dig av lite tips kring lister?
Hälsningar
Anna Lena
Lilla Räng, Vellinge, Skåne

Engelska Villan sa...

Hej Anna-Lena!
Jag hoppas du går in här och läser, eftersom jag inte kan kontakta dig på annat sätt.
Vi har köpt våra dekorlister på Coops byggvaror. Vet inte om de har kvar sin byggavdelning längre... Inte här där vi bor i alla fall. Men det borde gå att hitta på K-rauta eller Bauhaus eller vilket byggvaruhus som helst, tycker jag! Våra lodräta lister går lite utanför hyllkanterna, de är alltså lite bredare. De lodräta är lika breda som hyllplanen.
Hoppas ni får till det! Skicka gärna bilder :)
Hälsningar Anna

Anonym sa...

Oj, va roligt att få se sina virkverk i tidningen! Vilken fin blogg du har, trillade precis in här av en slump :) Jag har en blogg på www.virktantens.blogspot.se om du är intresserad :)

maja...Style & Life by Leia sa...

Förstår att det måste vara superskoj att få se sina alster i en tidning! Heja dig!

Anonym sa...

Hej!

Vad roligt! :)

Ha en bra dag!
Kram Jenny

عبده العمراوى sa...

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة عزل خزانات بالخبر