torsdag 26 mars 2009

Vy från min säng...


Hej mina vänner!

Jag måste börja med att be om ursäkt för att jag har varit sååå dålig på att besöka er på sista tiden. Det är jättetråkigt, för jag älskar att få inspiration av era vackra bloggar! Jag har inte hunnit sitta framför datorn på kvällarna nu bara, för jag har jobbat så mycket. Jag är jätteglad för att ni vill besöka mig. Och jag blir verkligen varm i hjärtat av era fina kommentarer :)


Har ni hittat "ljusförstärkningsknappen" på era kameror? Hihihi! Några undrade vad jag har för kamera. Det är ingen märkvärdig sak, en Olympus digitalkamera, 7.1 megapixel, säger det er nåt? Inte mig. Haha! Den har en hel del bra, roliga funktioner. Men alltså, jag är verkligen amatörfotograf! Kul att flera blev nyfikna på sina kameror :)
Här hemma luktar det bullar, för jag och Lilla S har nämligen bakat! Mums! Så nu ska vi snart smaska loss på nybakade kanelbullar. Inte fel va?


Sen längtar jag efter min sääääng. Bilden är tagen från den sköna platsen. Det vore roligt att se eran "sängvy"... Se det som en utmaning, om ni vill :)


Imorgon är jag ledig, tjejerna också, det ska bli så mysigt. Min kompis K kommer hit imorgon med sina barn, så då får det väl också bli bullfest, hihi!


Kram/ Bullmamman

12 kommentarer:

Jenny sa...

Hej vännen!
Erat sovrum är såå fint, jag bara älskar den vita panelen på väggen och vad snyggt med den rödvita stjärnpläden (eller är det ett överkast?)på sängen!

Vad härligt det låter med en ledig dag imorgon, ha det så trevligt:)

Kram Jenny

Hemmalycka sa...

Oj, trodde du hade blivit sjuk igen :). Skönt att vara ledig imorgon. Du och tjejerna kan väl komma hit nån dag framöver, är det fint väder kan vi gå/åka till Björkan.
Sköt om er
Åsa

Veronica Tingvall sa...

Åh vilken härlig vy. Så fint har inte jag men jag antar nog utmaningen om lite mer än en vecka när vi har flyttat :-)

Hoppas du har en härlig kväll
Kram/Veronica

lantliv i bagarstugan sa...

Här är det fler som är ledig.....och det är hela familjen, förutom Linus(8år) ska vara i skolan men slipper fritids efter, gillar han må du tro.
Ska lägga ut min sängvy i morgon, vill inte fota nu, för Alfred ligger i vår säng nu, var lite ledsen, så den bilden får komma i morgon........utmaning antagen!!

Ha en underbar ledig dag i morgon!

Kram Kram
Veronica

Signe 1 sa...

Sovrumsbilder kommer inom kort, hihi. Vi har oxå en träpanel på ena väggen nu i nya huset, det är såå fint!! Ditt sovrum är ljuvligt! Ha det gott, Kram Sofia

Anci sa...

Hej !

Ni har ett underbart vackert sovrum. Jag gillar, precis som Jenny, också väggarna och pläden !

Kram

Jag hör av mig om helgen :)

Nylyckan sa...

Hej! Jag tycker att ditt sovrum ser så somrigt och fräscht ut. Man får känslan av att huset ligger vid havet. En marin känsla skapas med råspontväggen. Jag letar febrilt efter den där knappen på kameran. Jag avskyr att läsa instruktionsböcker. Jag provar mig fram istället, tar dock lite längre tid hihihi. Kram/Åsa

Hemmalycka sa...

Tack :-)

Stjärnor & Champagne sa...

Urfint jag gillar verkligen väggarna, vill ha....

Kram Anne

Hagagård sa...

Hej! Fiint över kast...gillar rött&vitt stjärnorna...Det såg oxå lugn& sköönt ut i sovrummet..
Ha en trevlig helg:)Helen

Blåbärs och smultronstället sa...

Ert sovrum är bara så fräscht, håller med Åsa längre upp som skrev om sommarkänsla.
Jag blir så sugen på att fixa lite i vårt. Ta bort en del prylar som gärna hamnar där...
Trevlig helg!
Kram susanne

Marits vita skrin sa...

Hoppas du hade en härlig ledig dag med tjejerna.

Vilken vy du har, sååå snygg.

Vad kul att du har hittat ett sätt att få ljusare bilder, visst blir dom snyggare?

Kram kram