onsdag 17 juni 2009

10.000 besökare och utmärkelse!Hej alla goa!


Jag har haft en ledig dag med tjejerna idag. Vädret har varit kanon, så vi har faktiskt varit ute och grejat hela dan! Så skönt! Jag jobbar i midsommar, så det känns härligt att ha ett par lediga dagar nu innan.


Jag har fått en utmärkelse av Lotta med bloggen Österled & Västbris! Vad glad man blir! Jag känner mig hedrad av att ha blivit utvald, tusen tack Lotta!


Dessutom har min räknare passerat 10.000 besökare idag, såg jag! Ojoj, det känns nästan overkligt när man tänker på det. Det är jätteroligt att så många vill besöka min lilla blogg! Hoppas ni kommer tillbaka :)


Här hemma har det planterats och grejats ute de senaste dagarna. Nu har vi gräsmatta och blommor istället för jord och ogräs! Jag ska visa er imorgon.

Kram Anna


9 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Grattis den är du väl värd. Har smsat dig idag?
Kram Åsa

lottens vita och gröna sa...

hillo anna! härligt med en ledig dag just idag! skrota är med kidsen är väl det bästa man kan göra då ju! stooort grattis till din award och till
10 000, du är sååååå härlig anna! midsommarvarmkram lotten

Blåbärs och smultronstället sa...

Grattis Anna!
Du är väl värd den, det kunde lika väl varit jag... och jag skickade min vidare till Lotta som är min kompis här hemma. Vi inspirerar varandra både här hemma och på bloggen.
Ha en skön midsommar, trots att du ska jobba.
Kramis Susanne

Stjärnor & Champagne sa...

Dubbelgrattis till award och 10 000, klart vi vill besöka dig. Du har en jättefin blogg och du inspirerar med ditt pyssel....Vi skall till våra kompisar som har sommarhus i Fiskebäckskil och fira midsommar, tradition. Det är sååå fint där.

Glad midsommar.

Kramis A

Jenny sa...

Hej Vännen!
Grattis till de 10 000 första besökarna och till awarden, den är du väl värd söta du!

Du är en av mina första och bästa bloggvänner:)

Ha en skön kväll,
Kramis Jenny

Lotta sa...

Hej.Grattis till AWARDEN,vad kul med att få uppskattning och veta att man alltid inspirerar någon annan!Jag önskar dej och de dina en TREVLIG MIDSOMMAR.kramisar lotta

home by lina sa...

Härligt med ledig dag! Grattis till awarden, fick en oxå...=)Ha det gott! Kram Lina

Helena sa...

Grattis till 10 000 och till din award! Ha en härlig midsommar! Kram Helena

Anci sa...

Grattis till 10.000 och till utmärkelsen !!
Hoppas att ni får en skön midsommarafton hela familjen.

Kram