tisdag 30 juni 2009

De e mycke nu...

Hinner inte blogga så mycket för närvarande. Det är tungt på jobbet och mycket att göra här hemma. Både ute och inne, det blir ju liksom som "ett hus till" att sköta när det blir sommar, med allt utegöra. Nån som känner igen sig?
Igår fick i alla fall jag och Min M en stund tillsammans i stan efter jobbet, när farmor och farfar var med barnen. Jättemysigt! Jag håller på att förbereda en doppresent, så jag inhandlade bland annat det här söta presentpapperet och silkespapper på Lagerhaus. Hoppas jag hinner klart med presenten innan lördag bara... Tur att jag har pendeltåget *harkel* nån som kan gissa vad jag gör? :)

Den här godingen växer tyvärr inte på min sida av staketet. Men jag ville visa er den ändå (hoppas det är ok, I), för exakt den här pionen är min absoluta drömpion! Färgen, storleken, doften. Vill ha!! Nu får jag ju njuta av den ändå eftersom den nästan står hos oss :)


Nu ropar doppresenten på mig...


Kram Anna

13 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Hellojs!!! Ääälskar pioner....sååå vackra romantiska o ståtliga!!!

~~♥Kram Millan ♥~~

Stjärnor & Champagne sa...

Piooner är underbara...Pappret är så fint, köpte likadant på Clas Ohlson. Spännande att se vad du har hittat på, har inte en aning..

Kram Anne

Fröken Tindra sa...

Jag anar att du handarbetar på pendeln?! Du hinner säkert klart i tid. Det har du ju redan gett dig sjutton på, eller hur?! =0)
Pioner... Mmm... Är stolt ägare till hela två blommor i år!!
Hoppas att det lugnar ner sig på jobbet snart!
Kram!

Anci sa...

Hej !
Vilket härligt rosa inlägg du har i dag :)
Jag hoppas att du kommer att visa doppresenten. Du är så duktig på olika saker, så du gör nog presenten själv.

Ha en bra dag och ta hand om dig !!

Kram

Olivia sa...

Ja, det kan man säga att man gör!
Nu får jag hjälpa till mycket i trädgården. Fast jag tycker bara att det är kul:) Kika gärna in på min blogg när/om du har tid!

K R A M // O L I V I A

Olivia sa...

Tack så hemskt mycket för de fina tipsen som du lämnade hos mig! :)

A home far away sa...

Pioner är helt underbara blomster!

Kram Gunilla från Singapore

Linda sa...

Glöm inte att visa en bild på doppresenten sedan, är så nyfiken! Väldigt gulligt papper du har köpt, jag älskar prickigt!

Vi syns snart fina tjej!
Kram Linda

Lotta sa...

Dessa underbara PIONERbara älskar dom,och ranunkel.Vilket fint papper.Rosa är såå fint,särskilt nu på sommaren.Ha en fin dag.Många sommarkramar/Lotta

home by lina sa...

Hej Anna! Håller med om att det blir två hus att sköta och jag måste erkänna att det "riktiga" huset är enklare för mig att sköta... =)Lycka till med doppresenten, du hinner säkert...fast jag har ingen aning om vad det är =)Kram Lina

Jenny sa...

Hej Anna!
Verkligen en vacker pion, såna vill jag oxå ha i trädgården.

Du måste visa oss doppresenten sen, är säkert jättefin;) En egengjord present kommer bli väldigt uppskattad, det hade jag varit väldigt glad över att få:)

Ha en riktigt skön helg nu min vän,
Kram Jenny

Sabina sa...

Hej Anna!
Tack så mycket för dina smickrande ord hos mig! :)
Jättefina pioner! Ja, det är mycket nu på sommaren, inne och ute, men man borde hitta en balansgång... att kunna njuta samtidigt av allt det vi har runt omkring oss. Och inte stressa för att hinna med allt! Men det blir lätt så...
Hoppas du ändå får en underbar fortsättning på sommaren!
Kram Sabina

Veronica Tingvall sa...

Hej! Vad kul att du vill vara med och virka:-)

Jag använder själv aldrig magisk ring (eftersom jag inte harlärt mig det än)men så som jag förstår det använder man det istället för luftmaskorna. Alltså du gör en magisk ring sedan virkar du de fasta maskorna som ska vara i ringen. Precis som man annars gör en ring av lm och virkar fm i den ringen.

Kram/Veronica