fredag 27 november 2009

The big apple...




... jajamänsan, dit ska vi resa nästa vecka!!

Tjohoooo!! Det är vårt gemensamma drömresemål. Och nu ska vi dit. Ja, till New York alltså :)

Tjejerna får stanna hemma och vakta huset tillsammans med farmor och farfar. Så det blir bara jag och Matte och det ska bli så mysigt!
Så nu efterlyser jag era bästa shoppingtips i New York! Skriv skriv skriv! Vad får jag inte missa? Var finns bästa shoppingen? Allt sånt mottages tacksamt :)
Vi hörs snart!
Kram Anna

15 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Hej, inlägget är daterat för tre vekor sedan, 2 november.
Ska klura på något tips men jag kan ju börja med att säga att man går mycket så sköna skor är ett måste.
Kram
Svägis

Graadskan sa...

Skumt att det blev fel datum på inlägget...
New York är underbart! Var där för tre år sedan och har sedan dagen vi åkte hem velat åka dit igen! Jag kan helt enkelt inte få nog!

Svårt att ge konkreta tips på butiker, för jag minns inte namnen, men det finns MÄNGDER såklart! Gå, gå och gå, så kommer ni hitta massvis!

Återkommer om jag kommer på några butiksnamn!

Trevlig resa!
Kram Camilla

Spik, skruv och drömmar sa...

Nu blev jag riktigt avundsjuk. NY är mitt stora drömresemål. Någon dag ska jag ta mig dit. Hoppas att du får många bra tips.
Ha en fin adventshelg!
Kram Therése

Fröken Råsmart sa...

Vad härligt åka till NY!! Du måste rapportera hur ni hade det. Tänk vilken julbelysning...

Kram Ulrica

Signe 1 sa...

Hohoho inget avis...nädå inte alls;-)!! Var där -94 och vill bara tillbaka och ska tillbkan nån mer gång!!:-) Ha en underbar tripp och njut till 100%, ni lär icke bli besvikna, trooo mig!!:-))

Kram Sofia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ååå vilken drömm!!! O nu till jul med, med alla vackra belysningar o julskyltningar!!!
Kan bara säga
..HA DET SÅÅÅÅÅ KUL!!;)

Go kväll
~~Mamma ♥ Millan~~

Livet i träsket sa...

Åh, vad underbart!!! Har en kollega som just kommit hem därifrån! Jag var en snabbis i NY för 20 år sedan och vill gärna tillbaka! Njut!!!

Tidsmästarinnan sa...

Ooj oj oj vad härligt! jag har aldrig varit där men vill jättegärna åka dit, ett riktigt drömresemål här också. Ha det så himla roligt, njut avsällskapet och insup atmosfären, och fota mycket till oss här hemma :-)
Stor kram!
Susanne

Majo sa...

Hej Anna!

Guud så underbart med en New York tripp. Har ej varit där men min kusin var där i sept och henne ska jag träffa idag. Hon kanske har ngt bra tips.

Ha en underbar resa.

Kramar
Majo

Anci sa...

Hej !
Vad kul att ni ska åka dit !! Till New York ska jag också åka någon gång, men jag har inga shoppingtips för tillfället...

Åk dit, ha kul och njut !!

Hälsa M också !!

Kram
Anci

Anna sa...

Åhh, vad härligt! Njut ordentligt av er resa!

Har inte varit i NY så kan tyvärr inte komma med några tips!

Kram!

Its a house sa...

Nej fy va avis jag blir!!!! NY är min favoritstad alla kategorier!!! Jobbade i Maine 2001 så då blev det en hel del svängar till Ny men jag kommer tyvärr inte ihåg några namn på butiker eller restauranger men det finns massor!!! Något jag däremot rekommenderar är att gå på gospelkonsert och så här i juletider är julskyltningarna magiska!
Önskar er en underbar resa och en trevlig första advent!

ella sa...

Hoppas ni får kul! Century 21 vid Ground Zero, ett måste för märkestokiga som vill shoppa billigt i massor. Men en liten varningsflagga: det är rörigt och mycket folk, men man kan göra riktiga fynd! Lycka till. Sen får ni ju inte missa Macy's julskyltning såklart.

Kram från en trogen läsare.

Anonym sa...

Sjukt avis! Städernas stad kan man lugnt säga. Butiker finns det i massor men jag tycker om att strosa runt i Soho och hitta dom små pärlorna och kanske lite second hand med märkeskläder. Century 21 är oxå värt ett besök men som sagt var det är rörigt men mycket att fynda. Hittade för länge sen en guide i Damernas värld som Susanne Ljung skrivit. Har följt den några gånger och hon kan verkligen sitt N Y. Ni måste oxå äta på Baltazar och ta en drink på Temple Bar.

Trevlig resa och hälsa New York från mig!

Kramis Åsa D

Anonym sa...

Ååå, vad häftigt att åka till N.Y!! Ha det så jättehärligt och njut.. Kram Anna W.