söndag 15 november 2009

Grått ute grått inne






Hallå i stugorna!



Håller ni på att regna bort? Eller har ni kanske snö hos er? Här är det typiskt trist novemberrusk. Grått och blött och trist. Tur att det snart är advent. Då får vi i alla fall dricka glögg och äta lussekatter och pepparkakor. Det är härliga tider för en fikamoster som jag :)


Jag har virkat mig en mössa i grått också *fniss*. Den matchar vädret just nu. Fast jag köpte ett garn med lite glitter i. Syns det? Det blir ju lite piffigare så :) Det är ett enkelt mönster, som jag hittade på Garnstudio, såklart. Blomman hittade jag i ett annat mönster på samma sajt. Kolla länk längre ner i högermarginalen...

Min käre make tog ett par bilder när jag hade mössan på mig igår :)






Den här bilden är lite rolig, för där ser man mig på fotot i bakgrunden, med en annan mössa på, som jag stickat :) Bilden är tagen av käraste vännen Petra





Idag ska vi på 15-årsmiddag hos min systerdotter, hon ska få ett par såna här i present. Hoppas att de passar en 15-årig dam :)


Ha en skön söndag, söta ni!


Puss och kram hela dan
Anna

15 kommentarer:

Mia sa...

Vad duktig du är, vilken söt mössa! I det här vädret behöver man verkligen mössa. Här är det bara regn och grått och burrigt så vi har hållit oss inne hela dagen. :)

Kram Mia

Nilla Q sa...

Mössan är jätte-jättefin (och det är du med!)Glittret i den passade perfekt. Du gör så mycket fina saker! Önskar jag kunde jag med... Men jag tror jag mailar dig istället angående mina önskningar... ;)

Kram Pernilla

Hannele på Hisingen sa...

Söt, mitt barnbarn har likadan.

Ölandsvindar sa...

KUl, kul! Jag virkade en likadan förra vintern fast den var lila.
Kram, kram

Moster

Jenny sa...

Hej Söötis!
Åh vilken fin mössa! Visst ser man glittertrådarna i garnet, snyggt!


Vad tjusig du är på bilderna, speciellt på den som din vän tagit:)
Kram Jenny

Cathrin sa...

Jaha, nu lägger jag undan mina mormorsrutor (fått för mig att virka en pläd...!). Jag vill ha en sådan där ursöt mössa. Måste bara lära mig läsa mönster nu.

Ha en fin start på veckan!
Cathrin

Blåbärs och smultronstället sa...

Vad mycket fint du virkar, alltid kul att se när man kikar in här.
Du passar fint i mössor.
Kram Susanne

Mitt skabbiga chica hus sa...

Fin mössa på en fin tjej! Glittret var pricken över i:et!

Om hon vill ha såna där ljuvliga tofflor....? Du vill hon inte ha dom kan hon sälja dom till mig för 300 pix och köpa nåt annat;o) Men du, jag tror inte den chansen är så stor.....ljuvliga är dom:o)

Jag måste lära mig.....gud vad man skulle kunna komma billigt undan på julklappsfronten. Billigare och personligare, bättre än så blir det inte.

Kram!
Mia

Anci sa...

Hej !
Du är en riktig snitsare på det där med mössor, tofflor och kakor :)
Du är fin på bilderna också.

Kram
Anci

Spik, skruv och drömmar sa...

Hej!
Vilken fin mössa! Vad heter garnet? Det glittrar så läckert!
Det här trista novembervädret lockar verkligen till att krypa upp i soffan med en virkning. Mys på hög nivå.
Hoppas att 15-åringen blev nöjd.
Kram Therése

Anna sa...

Hej!

Vilken söt mössa! Ska kolla in länken!

Mitt tyg har kommit och jag skulle önska en mer utförlig beskrivning på dina tvådelade gardiner om du skulle vilja maila mig (adressen finns i min blogg). Tack snälla du!
Kram Anna

Rosor och ruiner sa...

Nja, varken snö eller regn här just nu, men grått och trist är det ju förstås, så visst längtar man efter advent med alla ljus i alla fönstrar!
Fin mössa du gjort!

Stjärnor & Champagne sa...

Den är underbar...

Kram Anne

Livet i träsket sa...

Superfin mössa - ska nog göra mig en liknande!! Gillar din blogg mer och mer, läste just om Afternoonteet som du hade! Wow - helt i min stil och smak!!!!
Kram /Kristina

Jullan sa...

Så fin din mössa blev!! Jag har också virkat mig en liknande mössa, tyvärr har jag inte lagt ut den eftersom vi inte riktigt får till bilderna.... Har hyrt in barnen som fotograf och det vill sig inte riktigt, jag får nog be min man istället!
Kram Juliane