tisdag 15 december 2009

På hyllanGod afton!

Åh, vad härligt snöigt vi har det! Efter maten idag tog vi på oss jackor och täckbrallor och tog med oss tjejerna ut och åkte pulka. Så mysigt! Äntligen snöööö!! Hoppas den får ligga kvar länge.

Jag fortsätter att visa er lite NY-inköp. Alla som varit "over-there" vet att det finns ett Starbucks i varenda gathörn. Vi drack ett antal latte från denna kaffe-kedja, kan jag säga. Vi köpte de här kopparna med oss. Jag gillar loggan!

Nu står de på en av hyllorna i köket och påminner oss om vår härliga resa... Bakom står vita skålar med vågig kant, från Ikea. Mitt fina tvåvåningskakfat från Indiska har fått en jul-touch med ett rött band :)

Den här veckan är körig, så jag är dålig på att kika runt hos er andra bloggare. Jobb och virkbeställning tar upp all tid nu före jul.
Hoppas att ni mår bra!

Snöööööiga kramar
Anna

6 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Godkväll vännen...Starbucks, yes...Dricker inte kaffe men....Härligt med snön. Jag har dock inte varit ute med barnen. Den stora har blivit sjuk idag så jag får väl gå ut med nr 2 imorgon. Han vill göra en snögubbe....

Kramkram Anne

Birgitta sa...

Nu kan du nog se fram emot en vit jul då. För de lovar ju kyligare väder. Så ni kan vara ute ännu mer och ha det skönt i snön.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Anci sa...

Hej !
Hoppas att du mår bra också ! Det är roligt att se vad du hittade för fint och roligt i New York.
Fortsätt med pulkaåkandet och ha kul !

Kram
Anci

Vardagslyx sa...

Fina koppar. Kul med ett fint och användbart minne! Åh, jag skulle också vilja åka till NY!!! Ska i alla fall till London om ett tag. Även där finns ju Starbucks:)

Kram Pernilla

Linda sa...

Hej sötnos!

Jag ser fram emot att få dricka en latte hemma hos er snart i någon av era fina muggar.

Kram Linda

PS. Har du också virkbeställningar innan jul, det tar verkligen upp all tid =)

Jenny sa...

Hej Anna!
Supersnygga Starbucksmuggar du köpte med dig hem från NY, I like:)

Ha en trevlig torsdagkväll Vännen!

kramis Jenny