onsdag 23 december 2009

Josef Frank...
Alltså, jag tycker så mycket om Josef Franks mönster. För att inte säga att jag ÄLSKAR dem! :) De är så vackra och klassiska. Ni vet ju att Selma och Märta har en tapet av Josef Frank i sitt rum. Och nu har "Frank-familjen" fått en ny medlem här hemma *fniss*

Här om dagen var min käraste vän och Selmas gudmor, Petra, här. Vi bytte lite julklappar och så. Vi fick de här underbara tabletterna av henne! Alla fick en varsin :) Mönstret Manhattan ritat av Josef Frank, passar ju dessutom alldeles utmärkt bra här hemma nu :) Jag har faktiskt länge varit på jakt efter nåt att ha på köksbordet. De här tabletterna blev så perfekta!


Har ni sett vad fint tabletterna matchar våra fina gröna stolar... :)

Har ni varit i butiken Svenskt Tenn på Strandvägen 5 i Stockholm? Å, de har så mycket fint! Där kan man kan köpa alla fina (och dyra, puh!) tyger och möbler m.m. designade av Josef Frank och Estrid Ericson (ni vet hon som gjort det underbara mönstret Elefanterna). Det var Estrid Ericson som grundade Svenskt Tenn på 20-talet.

Har ni inte varit där MÅSTE ni gå dit nästa gång ni är i stan. Man kan ju alltid köpa fina block, brickor och andra mindre saker, med de fina mönstren på, utan att betala en förmögenhet.

Ikväll är det stora paketinslagningskvällen :) Det lär ta sin lilla tid. Men mysigt är det! Och imorgon ska jag först jobba, sen ska vi fira jul med makens familj på svägerskans nya lantställe! Spännande, vi har inte sett det sen de renoverat.
Hur ska ni fira jul?
Kram Anna

1 kommentar:

Jessica sa...

Önskar dig å familjen en mysig jul!
Tabletterna passade ju toppenbra i ert kök!

Julkram från
Jessica