måndag 26 april 2010

Tvättstugan


Halloj!

Nu är tvättstugan så gott som färdig! Efter idogt arbete av både min käre make och käre svärfar. Jag är minst sagt nöjd!
Här kommer ett gäng bilder :)


Lite kvar bara.
Dörr och dörrpost ska målas vitt. Och en bänkskiva ska sättas in till höger om dörren. Där ska vi ha hyllor också, tror jag.Först hade jag tänkt ha köksskåp på väggen, men nu när tvättmaskin och torktumlare är på plats märker jag att det inte kommer att gå. Så det får bli öppna hyllor istället. Och så en bänkskiva hela vägen in i hörnet.


Här har vi garderoberna från Ikea, med dörrar Birkeland. I den ena har vi städskåp. I den andra handdukar och extra toapapper och sånt. Dörren till höger går in till gästrummet. Och till vänster kommer man ut till baksidan.Jag var bara tvungen att visa er ett par "före-bilder" också, så att ni inser vilket jobb min M gjort! Allt är tilläggsisolerat och gipsat nu.

Fler piffbilder kommer garanterat :)

Nu ska jag njuta av en kväll i lugn och ro. Tjejerna o jag har varit lediga idag, och just nu gör de inget annat än bråkar med varann. Liiite tröttsamt...

Kraaam A

14 kommentarer:

Huset utanför stan sa...

Å så fint, ljust och fräscht! Precis så som man vill ha det! Man tillbringar ju ändå ganska mycket tid i rummet så det är verkligen viktigt att man tycker om det;-) Blir avundsjuk på all bra förvaring ni har fixat! Sköt om dig!

Filippas vita sa...

Förstår att du är nöjd, det är superfint! STOR skillnad mot förr.

Graadskan sa...

Vilken otroligt stor skillnad mot förut - häftigt! Det är (nästan) så att det blir ett rent nöje att tvätta nu... ;)

Kram Camilla

Ewa`s Galleri sa...

Vilken skillnad jättefint

Signe 1 sa...

Kanonfina bilder!! Och vilken skillnad det blev, OMG säger jag bara:-)) Var nöööjda!!
Kramisar Sofia

Anonym sa...

Tur att jag tvättade imorse, för efter att ha sett de här bilderna hade synen av min tvättstuga imorgon bitti blivit en ren pina :) Så fint Anna! Kram / Ann på jobbet.

Jenny sa...

Vad fint och fräscht det blev!!!!!
Kram Jenny

Fånga dagen sa...

Verkligen fint och fräscht, måste kännas underbart att ha fått det så fint. Man tänker inte på hur mycket arbete det ligger bakom ett sånt projekt egentligen.
Kram på dig
Lena

Karin sa...

Vilket otroligt jobb men det ble jättefint!!!

Stjärnor & Champagne sa...

Vilken skillnad vännen!!! Vad ljust och fint...Du frågade mig om något för flera dagar sedan. Kan bara säga, fel person=)....Kan knappt något tekniskt. Hoppas att du har fixat det. Kramkram Anne

Anneli sa...

Hejsan.

Tack snälla för virkmönstret!
Längtar efter att sätta igång.

Snygg er tvättstuga blev.
Förstår att det ligger mycket arbete bakom .

Ha en fin dag,
Kram Anneli.

Jörgen sa...

Det blir kanon, men jag har en fråga.....var är bastun???? :-)
Det är lite skillnad då och nu.

Hej hopp

Skoogstrollet sa...

O, vad underbart fint ni har fått det i tvättstugan. Nu fick jag något att drömma om.

I pojkvännens hem, där jag snart flyttar in, är det bara ett naket betonggolv i tvättstugan, så det vill till att inte välta tvättkorgen. Tyvärr får den väl vänta tills vi får det funktionellt på bottenplan först.

Det är väl ganska stor skillnad på vad som duger till en ungkarl respektive en blivande sambo ... Det får ju inte bli sunkigare än vad det blivit efter många hyresgästers slitage i min lya, så jag har en del att jobba med framöver för att det ska vara värt att bo i billigare i buschen. Tack och lov är vardagsrummet färdigrenoverat även om det är en del städning kvar så nu börjar flyttlassen gå ...

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Åhh så snyggt det blev!
Känns hoppfullt för som just nu har en tvättstuga som dina förebilder ha ha

Kram o trevlig helg