tisdag 6 juli 2010

Lite nytt

Hej mina vänner!

Ja, det blir ju inte så många inlägg såhär i semestertider. Jag tror att de flesta känner igen sig. Jag har i alla fall ingen större lust att sitta framför datorn alls! Dagarna är ljuvliga här i Bohuslän, vädret är fantastiskt! Så vi är bara ute, ute, ute. Vi kom precis tillbaka från en båttur. Vi har ätit glass och kollat butiker. Och så båten hem igen :)

Igår var vi på ett ställe som får mig att totalt gå i spinn allstå! Jag skrev om det förra sommaren. Det är Prästgården i Kungshamn. Pensionat, café och inredning. Det är ett så sjukt mysigt, gulligt ställe! Inspirationen fullständligt bubblar över och man vill bara kasta sig iväg till närmsta loppis!
Jag kunde inte låta bli att köpa en gullig diskborste från Rice när vi var där. Vi köpte en liten emergency-plåtburk också :) Perfekt till plåster ju!


Rött tygsnöre från House Doctor runt, eftersom det är en present...


I lördags var jag på min favoritloppis här och då köpte jag ett jättefint gammalt lakan för 25 pix! Det är ju inte klokt egentligen. Spetsen var verkligen jättefin, tycker jag. Och det var inget monogram broderat utan bara ett vackert mönster. Kanske jag ska ha det som duk, eller draperi, eller helt enkelt som lakan... Imorgon har de öppet igen. Jag är spekulant på en gammal plåtburk som det stod "Sandwich Box" på :) Lite charmigt tycker jag. Så det får nog bli en repa dit igen.

Kram kram Anna

6 kommentarer:

Jessica sa...

Hej Anna det låter som ni har det härligt!
Vi ska till Bohuslän vecka 30, får se om vi kommer till Kungshamn, i så fall ska jag besöka din favorit butik!

Ga det så bra,
kram Jessica

Anci sa...

Hej !
Det låter som om ni har det som man ska på sommaren :) Bad, sol och loppisar !

Jag önskar er fortsatt härlig vistelse på västkusten. Hälsa M, S & M

Kram
Anci

jakt,skor,barn,inredning sa...

Låter som underbara dagar, precis som det ska vara ! Nilla

Nilla sa...

Verkligen fint lakan.
Alltid roligt att fynda.

Ha de bäst !!
Nilla

Vardagslyx sa...

Låter som ni har det helt underbart!! Känner igen den där emergency-lådan, har en likadan...!

Ang. headern, jag hör av mig !

Kram Pernilla

Stjärnor & Champagne sa...

Låter härligt vännen...Hoppas att allt är bra med dig och din happy family. Visst blir det mindre i semestertider, man har såmycket annat att stå i...Ha det bäst/ Kramkram A