lördag 31 juli 2010

Inspirationsrus med lite mjölk till...

Hej på er!

Hjälp vilket inspirationsrus jag befinner mig i för tillfället! Vi är precis hemkomna från stan. Skulle kolla in Bruka design på Humlegårdsgatan, och se om de hade någon lagom smal, lagom "grund" hylla till vårat badrum. De har massor med snyggt, men inget som passade våra mått, tyvärr.

Hur som helst blev det en titt in på Koffert också... Det var där min inspirationsmotor började koka! Jag har inte varit in där förut (hur kan jag INTE ha gjort det??) Jag ville ha allt där! Inklusive alla leksaker och den underbara lekstugan, som de har inne i butiken...

Nu känns det som att jag måste måla, virka, sy, fota, blogga och allt samtidigt! Bäst att smida medan järnet är varmt liksom.


Den här söta mjölkkannan från Pip studio har jag tänkt visa er ett bra tag nu. Den vann jag i en tävling hos Sara, med bloggen Hemma hos Pemmel  Tusen tusen tack! Jag blev verkligen så glad. Den är helt ljuvlig att duka med!

Nu måste jag sätta igång med nåt kreativt. Jag har utsett ett offer för färgburken ;) Ni ska få se...

Kraaam Anna


5 kommentarer:

Zebbes mamma sa...

Hej

Tack så jättemycket för den fina presenten. Den sitter så fint i hennes vagn. Det är så härligt att få något handgjort i present.. En mycket speciell känsla :) Vi är så glada att ni kom idag.. Synd bara att jag inte hann prata så mycekt med er.. Hoppas vi ses snart igen :)

Kramar från oss alla i familjen..

jakt,skor,barn,inredning sa...

Sån inspiration skulle jag behöva drabbas av, har lite idé torka just nu. Nilla

Linda sa...

Fniss, jag känner igen det där... När man börjar fundera på uppåttjack för att hinna med allt roligt som man vill göra/pyssla. Det är bara att "go with the flow"... =)

Jenny sa...

Hej Vännen!
Det låter härligt:)

Grattis till vinsten hos Sara, den är såå fin den där kannan från Pip Studio!

Kraam Jenny

Vardagslyx sa...

Ha, ha, där känner jag igen mig! Ibland får man så mycket inspiration och vill göra allt med det samma och på samma gång! Ska bli kul att se vad du hittar på!

Ha en bra vecka!

Kram Pernilla