söndag 25 juli 2010

Vardagsrumsmakeover


Hallå hallå!
Nu har det blivit ett låååångt blogguppehåll under semestern. Funderade nästan på att helt lägga av, men ja, jag kör på i alla fall :)

Ofta när man kommer hem efter att ha varit borta ett tag, ser man hemmet med helt nya ögon (och ofta är det då man drar igång nästa göra-om-projekt...) Så var det även denna gång. Det fick bli en liten snabb-makeover i vardagsrummet... Lite mer New England. Uttjatat kanske, men ändå snyggt (tycker jag).

Man tager vad man haver. Lampan (gammal från Ikea) snodde jag från tjejernas rum.
Som Selma sa: "Vi använder ju ändå inte den" Hon tyckte också att den passade bättre som läslampa vid soffan *fniss*Ja, vad tusan, lika bra att köra hela stilen fullt ut. Lite stjärnor måste vi ha såklart... *fniss*. Den här pläden känns igen från sovrummet... 

Och så roten till det ond... goda, menar jag, den nya New England-inspirerande lampan från Ellos (Anna C:  jag lyckades få ett 50% erbjudande hihi). Det var den som gjorde att stilen fick ändras om lite.
Kudden känns också igen från sovrummet...

Men... om allt nu stulits från sovrummet, hur ser det då ut där?
Det kan vi ju ha som en cliffhanger tills nästa gång :)

Puss o kram skumbanan!
/Anna

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lägga av? Lägg av! :) Fina bilder som alltid, fina rum som alltid, grym lampa och välkommen tillbaka till Stockholm!

/ Ann på tjugosju...förlåt, trettiosjuan :)

Jenny sa...

Hej Vännen!
Jättesnyggt! Appropå ditt sovrum så visade jag det för syrran häromdagen, hon funderar på att ha en vägg med liggande panel så som ni har:)

Ha det bra!

Kraam Jenny

Ewa`s Galleri sa...

Vilket fint vardagsrum, det är bra o vara hemifrån ett tag ,för när man kommer em ser man verkligen saker man vill ändra på och ofta har man samlat lite energi o lust att förändra
Ha en bra vecka

Anonym sa...

Grattis till tillökningen! Lampan blev ju jättebra hos dig. New-England stilen är väl aldrig fel alltid lika mysig. Har du blivit alldeles tossig under semestern kvinna?? Dina inlägg sätter ju guldkanten på dagen så det får du inte sluta med. Sluta blogga kan du glömma!!
Kram hjärtat, Anna C

Sara sa...

hej hej!
Tack för härliga grillkvällen uppe i Hunne =)
Visst får man känslan av att göra om när man har varit iväg, jag är likadan ;)
Jättefint vardagsrummet blev föresten!

Hoppas att allt är bra annars med er.

Kramar ifrån mig

Linda sa...

Jag håller med, visst blir man sugen på att fixa om lite grann. Jag har börjat med lite småsaker men har tänkt att börja idag med att ta rum för rum, systematiskt. Rensa, röja och piffa till lite här och var =)

Hoppas att vi syns snart!!!
Puss å kram

Sandra sa...

Jättefint! Vad står det på väggen bakom soffan? :)