fredag 26 augusti 2011

Korg för sjalar


Hej på er!

Oooh så härligt med fredag! Fast för min del är det här slutet på semestern, jag börjar skolan igen på måndag. Men det ska bli rätt så skönt, alla andra i familjen är igång med jobb och skola och dagis nu. Och det ska bli roligt att läsa de här kurserna som väntar nu. Barnhälsovård bland annat! Mitt favoritområde :) Jag hoppas på att få jobb på BVC när jag är färdig i november.

Lite bilder från hallen visar jag er idag. Där har jag nu placerat min virkade korg. Jag stoppade lite sjalar i den.

Jag har redan virkat en till, mindre variant, och gett bort (inte tusan använder man ordet givit, även om gett känns som talspråk?).

Nu håller jag på med stolsdynor till matrummet, i samma modell, men det är ett lite större projekt, som fröken dåligt tålamod (jag) kanske inte orkar slutföra... Vi får se. Annars syr jag ihop två och gör en kudde :)

Har ni några helgplaner? Här ska det bli fint väder, så det blir någon form av uteaktivitet imorgon. Kan innebära en solstol helt enkelt ;) Hoppas ni får en skön helg!

Kram Anna

6 kommentarer:

SvenskaBlomsterbloggar sa...

Nej, givit känns alldeles för uppstyltat. Gett passar mycket bättre!

Trevlig helg!
//Emelie

Huset utanför stan sa...

Hihi, gillar din parantes! Givit låter lite gammaldags, gett känns bättre! Är ju annars en vädans jobbig språkpolis men ibland är inte alltid rätt bäst:-)

Fin korg! kram

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Va fin den blev! Jag hade nog lessnat efter en dyna, haha! Kämpa på! Kul att se vare sig det blir dynor eller en kudde!!
Kram och ha en bra helg!

Eva sa...

Hej, har precis hittat till din fina blogg. Jag undrar var ni köpt själva klädstången som ni har i hallen? Jag har själv ett pågående projekt med kapprum,och är på jakt efter något liknande :)
Hälsningar Eva

Engelska Villan sa...

Eva: Klädstången kommer från något av byggvaruhusen :)

kungen o majkis sa...

Jättehärlig korg :-)!!