onsdag 24 augusti 2011

Vi får aldrig nog
Hejsan svejsan!

Jaha, då har halva veckan gått. Det märks att Selma är lite trött efter de första dagarna i skolan. Det är mycket nytt och lite läskigt tycker hon att det är. Men det går bra och hon tycker att det är roligt!

I samma takt som Selma vuxit och blivit stor skoltjej, har hon nu också börjat tjata om att få ett eget rum. Jag kan hålla med om att det vore enklare på många sätt. Det börjar bli lite trångt att dela nu när tjejerna oftare har kompisar hemma. Och större kläder har de som tar större plats i den lilla byrån, större sängar har de också.
Jaha, så då var det bara att börja om från början då... Med ombyggnationsprojekt alltså. Just när vi renoverat klart varenda rum i huset. 6 år tog det.

På bilden ovan har ni en del av våran baksida. Det här är en utbyggnad, som ursprungligen var ett förråd. Vi har gjort i ordning det till ett gästrum/arbetsrum. Men väggen är lika tjock som ett A4-ark och fönstren har sett sina bästa dagar... Liksom panelen.

Bild från SP-fönster

Så nu har vi beställt ett par sådana här glasdörrar. De kommer om några veckor och då ska de gamla fönstren bort, väggen ska isoleras, panelen bytas ut, glasdörrarna sättas på plats och en innervägg flyttas... Sen flyttar jag och maken ner och Selma tar vårt sovrum där uppe. Svisch svisch (I wish).

Men det blir jättebra när det är klart!

Så nu har vi ytterligare en vinter i byggkaos att se fram emot :)

Kram Anna

4 kommentarer:

Anci sa...

Men så fint det kommer att bli när det är klart !!

Kram
Anci

Hemmalycka sa...

Kommer ju att bli superbra!

Ölandsvindar sa...

Vilken bra idé! Blir ju jättemysigt med sovrum med direktutgång till trädgården.
Kram
Kerstin

Browneyedgirl sa...

Och vips hamnade du bland favoriterna =) Vilken härlig blogg.
Ha en skön dag / Browneyedgirl
blogg.mama.nu/browneyedgirl