lördag 17 september 2011

Allt är dammigt


Hej på er!

Hoppas att ni har haft en skön lördag. Vi har haft lite olika saker för oss idag. Jag och Selma har varit på Smurfarna i 3D - jättekul! Och Märta har varit på kalas. Och Matte har påbörjat projekt sovrum, som jag nämnt för er tidigare. Gästrummet ska ju bli master bedroom. Här ovan ser ni dörren som min käre make snickrade i våras. Så långt är allt frid och fröjd. Men öppnar man dörren... 

...känns allt genast lite mer smutsigt och dammigt! Matte har rivit en vägg, så nu slipper vi gå genom tvättstugan till det här rummet. Ingången blir nu via hallen. Det blir super!


Men just nu har vi ett fint fint lager betong-damm över hela huset. Mmmm, I love it... Till och med tangenterna på den här datorn som jag sitter med känns dammiga!!! 


Hela väggen är nu i alla fall riven och utforslad i säckar till en släpvagn. Matte har slitit som ett djur hela dagen. Här ser ni den gamla dörren, dekorerad med en Hello Kitty-affisch, som ska sättas igen. Och den nya ingången från hallen bredvid.


Det är låååång väg kvar tills vi kan sova i den här rummet. Men det kommer att bli jättebra tror jag. Och istället för små glugg-fönster blir det ju altandörrar i glas.

Fortsättning följer...

Kram Anna

7 kommentarer:

Fräknis sa...

hej och hå vad ni är duktiga. Vi håller också på och "grejjar" lite hemma. Men än så länge saknar vi väggar i våra nya rum...och grunden måste blir klar. Haha..men sen så! Längtar tills man kan börja fixa! FIn dörr ni har byggt, är den laserad med driveds bets? Om ja, var det svårt eller kunde man bara stryka på?
Kram & Trevlig helg!
malin

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Bara dörren lovar ju en hel del! Kommer bli urfint.

Vi har också ett lager slipdamm från sågning av diverse gipsskivor, kakel och klinker, överallt i vår stuga. Känns som om det kommer ta några dagar att få det helt rent och fint igen!

Kram Susanne

Anci sa...

Ja, vad duktiga ni är och det kommer att bli så fint. Då kan man nog stå ut med dammet :)

Hälsa !!

Kram
Anci

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Det där byggdammet känner jag väl igen! Usch, det kryper in överallt.
Det ska bli så spännande att se rummet under sin förvandling!
Kram!

Linda sa...

Fniss... jag känner igen det där. När man står med betongdammet virvlande i luften och dammiga fotavtryck täcker de flesta golven känns slutresultatet väldigt avlägset... Men du ska se att ni snart är klara, och det kommer i vanlig ordning bli supderduper-snyggt!

Love you!

Browneyedgirl sa...

Wow, ett master bedroom lät inte alls fel =) Lycka till med det, och ha en skön dag. Kram
blogg.mama.nu/browneyedgirl

kungen o majkis sa...

Jösses vad ni håller på :-D! Tror det är värt lite damm när ni får se resultatet ;-)!