måndag 16 januari 2012

Virkad sjal

God eftermiddag!

Här har det VAB:ats idag. Selma är förkyld och jag har varit hemma med henne, och lillasyster, som såklart inte ska vara på dagis när vi har mysig hemmadag :) Det har varit en riktig innesittardag. Vi har spelat Nintendo DS, virkat, kollat på film, bakat muffins (och fått det obligatoriska lilla bak-utbrottet) och spelat spel. Skön dag!Idag visar jag er ett virkprojekt, som legat halvfärdigt i en påse i kanske ett år... Äntligen fick jag tillbaka min virk-gnista och gjorde färdigt den här sjalen. Mönstret hittar ni här. Fast jag har gjort den mindre och i ett mjukt varmt ullgarn.

Ha en skön måndagskväll, hörni!

Kram Anna

10 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Superfin sjal :-)!! Akta dig nu...så du inte blir fast i spindelsjal-träsket....jag har gjort 6 st av den sorten :-O!

Hoppas att Selma kryar på sig riktigt snabbt :-)!

MinaStickor sa...

Jättefin sjal, en sådan skulle jag gärna pröva att virka. Var den svår?

Dagar hos mig sa...

Vilken vacker sjal. Imorgon vab:ar jag. Det är så sällan det blir vab här hemma. Stora barn = friskare barn. Det ska nästan bli lite skönt:)

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men jösses vilken fin sjal! TUR att du fick virklusten tillbaka!!! Kram!

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men jösses vilken fin sjal! TUR att du fick virklusten tillbaka!!! Kram!

Anonym sa...

Snygg sjal!! Kan inte virka alls så jag blir väldigt imponerad när jag ser vad som kan åstadkommas med virknålen! Hoppas ni kryar på er! Kram Maria

Solfyllda segel sa...

Blev lite full i skratt när jag kikade in på din blogg idag. Precis en sådan sjal håller jag på att virka just nu fast i grått. :-)
Din sjal blev jättefin. Om min blir hälften så bra är jag mer än nöjd.

Villa Ängelsbäck sa...

Hej!!
Jag hittade nyligen in till dig och hittade en massa fina tips!! Vilken sjal du virkat, vilket tålamod, imponerande tycker jag;) här kommer jag titta in fler gånger!

/Sandra

Fräknis sa...

Riktigt tjusig!
Tack för svaret med mattan. Vågar du så vågar kanske jag. DU får kanske återkomma med en eventuell magsjukerapport. Peppar peppar!

Fröken Pyssel sa...

Så himla fin! Jag har precis påbörjat en sån spindelsjal, fast i grått och i bomullsgarn. Nu ångrar jag lite att jag inte gjorde i ett mjukare garn, den ser så mullig och gosig ut!