måndag 16 februari 2009

Tyg till liggunderlag

Hej på er!


Hoppas att ni har haft en skön helg! Jag har mestadels spenderat min på jobbet. Min darling har skött ruljansen här hemma. Igår var han och barnen nere på isen och tittade på alla skridskoåkare, som deltog i Vikingarännet. De åker förbi "vår" badplats på väg mot Stockholm nämligen. Lilla S passade också på att ta några skär :)


Idag är jag ledig och tar igen lite tid med tjejerna. Mysigt. Vi har åkt lite pulka och lekt med Lilla S bästis en stund. Jag försökte stjäla åt mig lite datortid också, inte så himla lätt ska jag säga. Det finns vissa som då tar tillfället i akt och busar lite extra ;) T.ex. tar bort mammas spets från ljusstakarna och knölar ihop. Då blir den såhär fin sen...


Igår efter jobbet igår passade jag på och slank in på Åhléns och köpte gardintyg till matrummet och köket. De fönstren är likadana och vätter mot framsidan, så det är snyggt att ha likadana gardiner där. Det blev ett vitt linnetyg. Jag köpte lite spets också, som jag tänkte att jag KANSKE skulle använda på något vis till gardinerna. Vi får se. Det lutar nog åt liggunderlagsmodellen i alla fall... Den är ju min personliga favorit :)


Den här rutiga lilla duken köpte jag också, och den tänkte jag inte ha som duk, utan använda till kuddfodral a´la Green Gate. Vad tror ni om det? Får se om jag får till nåt.


Just nu håller jag på och steker köttbullar, det tar en himla tid. Jag är ju helt skadad av boken som jag läser, så nu ska jag bli riktig husmor! Fast bara ett tag, om jag känner mig själv rätt ;)



Hoppas att ni alla får en bra vecka!



Kram Anna
P.S. Det närmar sig Afternoontea... På lördag kommer 4 tesugna tjejer hit! Så i veckan blir det nog lite bak och förberedelser. Jag lovar att lämna löpande rapporter, hihi... D.S.

11 kommentarer:

Min rosendröm sa...

Det ser jättefint ut!! Gillar spetsgardiner!!

/nina

Jenny sa...

Hej Anna! Snyggt med vitt linnetyg!
Det kommer bli jättefint med "liggunderlagsvarianten":)
Den rutiga duken kan bli fin som kuddfodral tror jag.
Det måste vara kul att kunna sy. Gardinerna du sytt till svägerskan var ju jättefina!!
Blir spännande att höra mer om tepartyt sen:)
kram Jenny

Jenny sa...

Åh vad jag är ledsen för att jag inte kan komma på lördag! Vill nog inte se bilderna efteråt för då blir jag ännu mer ledsen! haha. Kommer ju bli jättemysig! Ha det gott! Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Jättefina saker Anna...

Kram Anne

Hemmalycka sa...

Kommer att bli jättesnggt! Du är ju redan en riktig husmor.
Kram Åsa

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå hallå...Soffan er Englesson, bordet var körsbär med en glasskiva förut och vi har sprutat det vitt. Kommer inte ihåg vilket märke det är men dom säljer det fortfarande hos Lindholms i Linköping där vi köpte det...
Kram Anne

En helt vanlig familj... Eller?? sa...

vad fint ni fått det.. Och du är ju superuktig på att sy.... Jag vet vem jag ska hyra in den dagen jag skaffar ett boende som är värt att lägga pengar på... :)

Kramar till dej och din familj

Jörgen sa...

Ja tänk om man kunde ha så släta tyger hemma......inte lätt...*ler*

Anci sa...

Hej !

Jag tror säkert att både gardiner och ev kudde blir superfina ! Du är duktig på att sy har jag sett.

Hoppas att du får bra vecka också !

Kram
Anci

Anonym sa...

Ja o snart får vi säkert se uppblåsbara gardiner. Tänk vad praktiskt :-)!/Snowroller

Myownhome sa...

Vad härliga bilderna ser ut. :) Så ljust och fint.
Ha det bra idag!
//Johanna