lördag 28 februari 2009

Utmärkelse!

Hej svejs!

Det verkar vara lite folk i bloggsvängen ikväll, trots att det lördagkväll. Besöksräknaren står ganska still, men det var nyss 3 personer online i alla fall :)

Vad tyckte ni om Melodifestivalen? Förskräcklig, tyckte jag :) Bara Anna Sahlin och den norska tjejen, som hade en bra låt, tyckte jag. Och de åkte ut. Synd.

Men jag deppar inte, för jag har fått en utmärkelse!!!Jag fick den av en av mina trognaste bloggläsare, Jenny, med bloggen Hemma på Kråkered. Tack, kära du! Jag blev jätteglad!! Såklart! Det är jättekul att få uppskattning för bloggen! Jag är även trogen läsare av hennes blogg. Alltid fina bilder från hennes mysiga hus, gå in och kika, vetja!

Jag läste inte att det följde några särskilda regler med utmärkelsen, men man brukar ju ge dem vidare... Så jag ger den till en blogg, som jag alltid läser för att den är så HIMLA ROLIG!! Jag skrattar ALLTID åt den här tjejens inlägg. Så varsågoda, här får ni alla ett ROLIGT bloggtips :) Jag ger utmärkelsen vidare till Inte måla där, bara på papper.

Ha en fortsatt skön lördag!

Kram Anna

6 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Grattis grattis...Visst är det kul, jag blev så glad.

Kram Anne

Jenny sa...

Tack för dina gulliga ord om min blogg Anna!! Din blogg (o svägerskans:)) är mina favoriter, ni var några av de första jag hittade som nybliven bloggare:)

Tyckte inte att låtarna i kvällens MF var några höjdare..Malenas låt var väl sådär..

Ska gå in o kika hos inte måla där, bara på papper, kul bloggnamn förresten!

ha en härlig söndag!
kram Jenny

Hemmalycka sa...

Grattis Anna, håller med om melodifestivalen. Vilka röstar egentligen-
Kram Åsa

Engelska Villan sa...

Åsa: Haha, inte vi i alla fall :)

Anci sa...

Hej !

Grattis till utmärkelsen ! Det är kul att få lite uppskattning :)

Jag tycker också att Inte måla där, bara på papper är så rolig. Skrattar varje gång.

Kram

Piffa och Puffa sa...

Vilken härlig blogg du har. Tror att det är första gången jag är här men inte den sista. Kika in hos mig så har du chansen att vinna ett fint namnsmycke som jag har gjort.
Kramar Anette