måndag 24 maj 2010

Mellan hägg och syrenHej mina vänner!

Tänk vad fort det har gått. Från iskall vårvinter till full sommar! Perioden mellan hägg och syren, som är så ljuvlig, blev jättekort. En vecka knappt! För nu blommar syrenerna här i Stockholm. Jag är väl inte direkt ensam om att älska den här årstiden, när man har heeeeela långa härliga sommaren framför sig. Allt är liksom möjligt såhär års. Fröerna jag sått kanske tar sig... Det kanske blir högsommarvärme hela min semester... Det finns fortfarande möjlighet att plantera stockrosor invid husväggen på framsidan... Liksom att fixa till stenpartiet på baksidan... Tänk på alla mysiga utflykter vi kanske kommer att göra... Och det är fortfarande inte för sent för att lyckas hitta en bikini innan det blir helt utplockat... Brun kommer jag att bli oxå!  ;) Det här är helt klart de bästa tiden på hela året!

Syrenerna pryder mitt glas-ställ från Madam Stoltz. De djupa skålarna med vågig kant är från Ikea. Kakfatet med två våningar i bakgrunden kommer från Indiska.

Selma och hennes bästis Fanny plockade två syrenblommor till mig idag. Sötnosar! Sen att de pallade dem från Fannys mammas vackra buskar låtsas vi inte om ;)

Nu måste jag gå ut i den underbara kvällssolen. Två små prinsessor sover sött på övervåningen.

Kramar Anna

7 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, bästa tiden är nu! Stanna tiden! Kram J

Tidsmästarinnan sa...

Jag håller med! Allt är möjligt i maj... sommaren kommer att bli helt ljuvlig, och trädgården med... fast BRUN, det blir jag aldrig, haha!

Kram vännen!

Nilla sa...

Helt klart en underbar tid.
Själv har jag liljekonvaljer inne.
Luktar ljuvligt !!

Ha de bäst !!
Nilla

Ölandsvindar sa...

Bikini har jag skippat för länge sedan!Skön bomullsskjorta passar bättre på mig.Men visst är det en härlig tid.
Kram
Moster

Hildas Hus sa...

Jag håller med! Det här är verkligen den bästa tiden på året! Syrenen har inte slagit ut här än, men det dröjer nog inte länge till... Jag älskar syrener, de är så vackra!
Ha det bra och njut av vår/sommaren!
/C

Jonna sa...

Vilka ljuvliga syrener!
Håller med dig; den bästa tiden är sommaren :)
Kram från Jonna ♥

Fånga dagen sa...

Ja den här tiden vill man stanna ett tag, underbart men här syns inga syrener ännu lite tidigt tydligen.
Ha en skön vecka nu
Kram Lena