söndag 2 maj 2010

Tjôta...Med risk för att verka tjatig...
Jag har visat er den här tidigare, jag vet. Min vackra tehuva. Men jag vill gärna tipsa er om en sån! Den håller teet varmt i tekannan hur länge som helst. Jag älskar att använda den, för den är en mysig detalj på fikabordet :)

Just nu såg jag att Elsas hem har 50% på Green gate och då bland annat en söt tehuva för en relativt billig peng :)

Efter att ha jobbat i helgen har jag nu två lediga dagar att se fram emot - så skööönt! Imorgon blir det en tur till Höganäs kakelbutik för femtioelfte gången. Jag kommer på nya grejer hela tiden, som jag måste kolla, förstår ni.

Hoppas ni får en härlig vecka, mina vänner!!

Kram kram Anna

5 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Mmm jättefin...Tyvärr driks det knappt något te i denna familj. Maken dricker kaffe och jag är cola light narkoman, suck....Mobilskyddet så sött, bilderna underbara vännen.
Hoppas att allt är bra. Var det lampfoten eller skärmen hos mig som är Watt & Weke?
Kramkram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

dricks skulle det vara hihi...

Huset utanför stan sa...

Hej anna, vilken underbar tehuva! Tyvärr har jag inget mönster till fågelholken. Jag ritade upp formen o storleken som jag hade tänkt mig på ett papper så utgick jag från det. Jag började m framsidan därefter virkade jag de andra tre sidorna i ett stycke. Sedan virkade jag de fyra hörnen och hålets kant. Slutligen virkade jag taket o eftersom jag ville att det skulle sticka ut lite så sydde jag fast det från insidan. Det gick rätt smidigt;-) kram

Nordingården sa...

Vilken vacker teluva!! Ha en bra kakelshoppingdag och ja, ni har många guldkorn här i Ö-sund, i dag visar jag ännu ett!!!! Mari.

Fånga dagen sa...

Men vilken fin tehuva. Jag dricker inte så mycket te nuförtiden har en sån där kaffeperiod vet du. Men vilken fin present det skulle vara.
Ha en fin vecka nu
Kram Lena