lördag 22 maj 2010

Sugen på en dusch?

Byggdag 5
Nya avloppsrör är dragna. Golvet är uppbilat ca 50-60 cm på vissa ställen...

Man kan knappt fatta att detta är inne i vårat hus! Det är bara sand och betong och sten. Tur att det är sommar och varmt ute, annars skulle det väl vara minusgrader här inne...
Vi har kommit till första irritationsmomentet - som jag väntat på... Bilningsarbetet var tydligen mer omfattande än vad som kunnat förutses. Oväntat? Nej. Så nu kan vi se fram emot en kryddad faktura, utan att vi blivit informerade innan. Grrrrr.

Halva huset är involverat. Såhär fint är det i hallen utanför badrummet. Underbara draperier av plast in mot köket och vardagsrummet... :) Golvet är täckt av papp även inne i köket.


Hallen har ni knappt sett tidigare :) Nu är den såhär fin... Det är en verkstad.
Jag vill måla om väggarna här inne sen, kanske sätta upp råspånt. Och fixa platsbyddga garderober och förvaring längs hela vänstra sidan i bild. Men nu koncentrerar vi oss på en sak i taget...

Detta var allt för nu. Hoppas ni har en skön helg! Det har vi. Underbar sommar har vi haft hela den här veckan. Härligt!

Kram till er!!
Anna

4 kommentarer:

Nilla sa...

Vet precis hur det är att bo mitt i byggprojekt.
Själv är vi sovrumslösa och har varit så i veckor.
Men idag kom elektrikern och fixade för spottarna som ska sitta framför garderoberna så nu kan vi ställa dem på plats och kanske fortsätta med resten. Allt tar sån tid.

Ha de bäst !!
Nilla

Anci sa...

Hej !
Ja, det ser ju inte precis ut som det brukar hos er :) Men det kommer ju att bli bra. Tänk på resultatet !!

Kram
Anci

Tin sa...

Oj vad de bilat mycket! Hoppas att allt kommer att gå enligt planerna i fortsättningen. Kommer bli underbart för er när allt är klart!
Kram Tin

Jörgen sa...

Visst är det härligt med renoveringar....
Det kommer bli hur bra som helst när det är klart.