lördag 9 juni 2012

GarnförvaringHejsan!

Idag visar jag er min lilla garnförvaring (sen har vi den stora som inte är lika representabel... hrm...). Korgen har jag köpt i en nätbutik, som jag absolut inte kan minnas namnet på just nu. Fast liknande (och billigare upptäckte jag) har de hos Afroart.

I det vackra pennfodralet förvarar jag mina virknålar, liten sax och säkerhetsnålar, som man har användning av när man virkar Amigurumisar. Pennfodralet har min gamla gymnasieklasskomis mormor sytt. Mina gamla initialer AA syns på :) Visst är det fint!?Garn Molly från Järbo garn

Idag missar ni väl inte Leva och Bo som kommer med Expressen på helgerna? Det är en supermysig inredningstidning, som bara kostar 15 kronor!!! Jag ska sticka iväg och köpa den nu, och man behöver inte köpa Expressen också :)

Härlig lördag på er!

Kram Anna

3 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Vilken härlig förvaring! Snygg värre. Jag kan inte visa min förvaring förtillfället, ser ut som skrutt :-D! Jag borde skaffa mig ett sådant fodral till virknålarna...just nu ligger de bakom en tavla på tavellisten i tvrummet :-D!

Sahlenska Huset sa...

Jag köpte en sådan stor korg från Afroart till mina garner och det är nog den finaste förvaringen i hela huset! Är så nöjd och det blir säkert någon mer korg när vi åker upp vecka 28.

Kram på dig goding!

Lotta K sa...

Så fin! Jag har en sån där tidningskorg i skinn från RUSTA så att den kan stå framme. Så smidigt också att den har handtag så att man lätt tar med den när man sitter ute i solstolen...
Blir jätteimponerad av alla fina bilder. Jag är jättedålig på att ta bra foton på sånt jag gör.