torsdag 14 juni 2012

Pimpa en konservburk

Hej på er go´vänner ;)

Idag tänkte jag visa er en fiffig gå-bort-present. En pimpad konservburk :) Idén har jag fått från flera bloggar, som gjort liknande grejer med konservburkar. Minns inte var jag såg det först.


Välj en konservburk med kapsyl, ni vet. Öppna den i botten och tvätta ur den ordentligt. Stoppa i valfritt innehåll. Här har jag lagt i Lindt-choklad :)


Klipp ut en rundel i kartong, lika stor som botten. Klä in den med ett fint papper.


Ta loss den gamla etiketten och använd den som mall och klipp ut i ett fint papper. Här kan du hitta massor av fina bilder att printa ut från datorn om du inte har t.ex. en gammal tapetbit liggande någonstans...

Limma en sträng med valfritt lim i ena kanten, där du fäster papperet. Rulla sedan papperet runt hela burken och fäst med ytterligare en limsträng.Sen kan man ju sätta dit ett band eller något om man vill :)

Kram Anna

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket fantastiskt tips! Jag har inte sett det i någon annan blogg. Jag kommer nog att behålla plåtburken som den är (gillar plåt) och göra en egen etikett att klistra på istället när jag gör en liknande. Tack för tipset!

Har varit jättedålig på att besöka mina favoritbloggar och på att blogga själf pga tidsbrist och du har varit väldigt kreativ ser jag nu! Så roligt! Nu har jag lite att läsa igen:) Trevlig Helg! Kram Maria