lördag 23 juni 2012

Nagellack

God kväll!

Hade ni en fin midsommar? Här hade vi 23 grader varmt och sooool hela dagen! Underbart :) Trevligt sällskap och god mat gjorde inte saken sämre heller.

Nu laddar vi inför semestern. Det är färdigjobbat för vår del! Fyra långa sköna veckor har vi framför oss tillsammans :) Det ska bli härligt. Vi hoppas att vädergudarna fortsätter att vara på vår sida. 


Hur ska jag få till en snygg övergång till nagellack nu då? :)  För jag vill ju tipsa er om den schysstaste nagellacksfärgen såhär på sommaren när man är lite brun.


Självklart är det MAVALA som gäller, klassiskern, oslagbar kvalité och roliga färger. Och den snyggaste RÖDA, mina vänner, heter NICE. Det finns andra röda nyanser, LOS ANGELES och LONDON t.ex. men Nice är den här som går lite åt orange, nästan självlysande röd och det är såååå snyggt mot brud hud. Såhär ser förresten Stockholm ut :) Vilken är din favvo?


Sådärja, då vet ni :)

Ha en fortsatt skön helg! Vi ska packa...

Puss o kram hela dan
Anna

4 kommentarer:

mest virkat sa...

Min favorit-mavalaröd har alltid varit "Paris". Skall ha egentid på stan på torsdag och skall då inhandla ett Nice och testa. Ser ju riktigt snyggt ut på dig! Kram

Charlotte sa...

Jag har länge tänkt köpa "Nice", har ett i nästan samma nyans från Depend. Men Depend är mycket sämre. Har bara "Bordeaux" från Mavala sen innan, det är blir mörkare rött, nästan fuschia. Kram!

Hanna sa...

Så jätte fina virkade halsband du visar här under.
Verkligen en jätte fin blogg med mycket inspirationstips.
Tack för alla ideér.
Kram
HAnna

MammaElva sa...

Ja, här hade vi också tur med vädret på midsommar.