fredag 30 januari 2009

Fixarsugen!
Mitt första tyghjärta, det blev present till min tusende besökare Åsa

Jag har så mycket idéer i huvudet just nu! Det ska målas, sys, virkas, inredas i matrummet (snart), planeras för Afternoontea-party och you name it... Jag vet inte var jag ska börja. Och så har jag så svårt att ta en sak i taget.


Matrummet börjar faktiskt bli klart, golvet är lagt och väggarna är färdigmålade! Det är lister kvar att sätta upp och måla. Hoppas kunna visa en bild i helgen, då jag är hemma under dygnets ljusa timmar, så att det går att fota.
Lilla S är också inne i ett pysselstim. Hon vill bara pyssla, pyssla, pyssla hela tiden. Jag försöker hitta på grejer, som inte kan orsaka allt för stor katastrof om (läs när) det går över styr :)Häromkvällen fick hon klippa ut bilder ur mina gamla inredningstidningar och limma fast med decoupage-lim på ett papper, det blev ett jättegulligt kollage faktiskt. Hon valde själv ett rosa tema på bilderna. Oväntat??En rosa gitarr som klippts ut...


Jag hoppas hinna på nån loppis i helgen oxå. Men imorgon bär det av på utflykt. Vi ska ta med skridskor och korv och dra iväg med grannarna till ett mysigt ställe vid Mälaren.

Loppisarna har kanske öppet på eftermiddagen också...Ha en skön fredagskväll.


Kram Anna

6 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Afternoonteaparty lät ju mysigt, får vi komma då?
Kram Åsa

Betongvillan sa...

Vad mysigt att sitta och pyssla, speciellt när barnen tycker om det också...

De är så söta och gulliga era små...

Kram

Jenny sa...

Vilket gulligt hjärta!

Roligt att din dotter gillar att pyssla oxå, vilken söt rosa gitarr:)
Ska bli kul att se bilder från ert matrum, det är säkert supersnyggt!
Ha en fin lördag,
kram Jenny

Frida sa...

Så mysigt det lät med korv och skridskoåkning. För att inte tala om afternoonteaparty! Den idén ska jag sno :)

Piffa & Puffa sa...

Jag har länge tänkt göra små tyghjärtan men det blir inte av. Nu fick jag inspiration igen. Kanske ska man ta och ta fram alla tyger man har ligger och göra några vackra små hjärtan.
Kramar Anette

Två systrar sa...

Hej:-) Hittade dig via marits vita skrin! Vilken mysig blogg du har! Kikade runt lite nyss!! har också en pysseltokig 7 åring men det är bara kul...nu pysslr vi tillsammans...sonen är halv intresserad;-) Kram C två systrar
PS vad ska du bjuda på för gott på te partyt? DS