måndag 19 januari 2009

Lägesrapport: matrummet

Hej på er, bloggvänner!


Jag måste börja med att säga Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer på de senaste inläggen! Jag blir så jätteglad av er respons! Tusen tack!


Den här helgen har varit givande, när det gäller matrumsrenoveringen. All pärlspont är uppsatt och målad en gång! Det är så härligt när man börjar kunna se hur det kommer att bli. Golvet är beställt också! Om ni vill se hur matrummet såg ut före, kolla här.


Den här stolen och tre till köpte min farmor och farfar när de gifte sig för nästan 100 år sedan. De har stått och ska stå i matrummet. Jag tycker jättemycket om dem! De är så nätta och har ett så fint mönster på ryggen, tycker jag. Jag ska kolla loppisar efter två stolar till i samma storlek, att ha runt matbordet.


Själv har jag precis fått påbörja en ny antibiotika kur för min bihåleinflammation, den förra har inte bitit på basiluskerna, så idag har jag varit hos doktorn och fått nytt recept. Känner mig riktigt hängig och har värk i hela huvudet idag. Håller tummarna för att det nu ska bli bättre så jag slipper, gud förbjude, spola bihålorna!Kram Anna

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vilka fina stolar. Jag förstår om du vill ha dem, de är både vackra och har ett affektionsvärde.
Kram på er!

Jenny sa...

Hej Anna!
Vilka vackra stolar, riktiga släktklenoder:)Åh pärlspont på väggarna, det är ju bara såå snyggt!
Hoppas du kryar på dig!
Kram Jenny

Hemmalycka sa...

Vad jobbigt med bihålorna.
Krya på dig
Kram Åsa

Nilla sa...

Jättefina stolar. Jag har faktiskt fyra liknande som jag ärvt efter mim mormors syster.