fredag 2 januari 2009

På turHär i Jämtlandsfjällen är det uteliv som gäller... Hur skönt som helst. Idag tog mormor och morfar pulkpasset med kidsen på förmiddagen så vi kunde ta en tur på längdskidor. Så härligt! Vi brukar åka till en gammal fäbodvall som heter Smalbodarna. Där ligger numera en gammal jaktstuga, som saknar både el och vatten. Det finns ingen vägförbindelse heller, så man får ta sig hit till fots, på skidor eller med skoter. Det ligger högt med en vidunderlig utsikt över sjön långt nedanför. Åh, det är så vackert! Det är min älskade make och vovve ni ser spurtandes uppför backen...

Man kan inte tro att klockan är 12 på förmiddagen när bilderna är tagna, det ser så mörkt ut! Det snöar lite idag och är mulet - desto härligare, tycker vi!

Imorgon får vi besök av våra grannar hemifrån, med sina två små barn, då blir det livat i holken. Ska bli jätteroligt! Mormor och morfar flydde fältet för en stund sen :-)

Kram Anna

3 kommentarer:

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Anna!

Tack för titten inne hos mig, som ledde till att jag hittade dig!

Jisses vilka hurtbullar ni är, ute på skidor och allt! ;) Skämt åsido så ser det underbart ut faktiskt, och jag inser att jag borde testa jag också...

Nu ska jag kika vidare på din blogg...
God fortsättning, och på återseende!
Kram Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej igen...
har kikat lite till och måste säga att jag avundas din London-resa... Ååå vad mysigt det såg ut där i Notting hill... jag måste dit snart igen!!!!
Jättefint hem har ni också, vad kul med bilderna på vardagsrummet innan... :D

Kram......

Hemmalycka sa...

Hej, har ni läst sagan som faster Åsa har skrivit?