fredag 1 januari 2010

God fortsättning


Nytt år! Det känns fräscht :)

Hur mår ni? Vi mår bra. Vi befinner oss i de Jämtländska fjällen, i mina föräldrars stuga. Jättemysigt! Det är tradition för oss. Vi har varit här på nyår de senaste 10 åren åtminstone. Det är så vackert här, snön ligger som ett tjockt tjockt täcke på granarna. Det ser ut som ett sagolandskap!

Har ni några nyårslöften? Jag har inte kommit på nåt.

Inför 2009 hade jag ett nyårslöfte: Att lära mig virka!
Det löftet har jag väl lyckats infria, tycker jag :) Det är faktiskt bland det roligaste jag gjort! Jag är så glad, för jag har till och med lyckats inspirera andra till att börja virka, genom bloggen. Jag har fått så mycket positiv feedback och det blir jag så jätteglad för! Då är det ännu roligare att fortsätta.
Bloggen ger ju mest glädje. Men härom dagen blev jag lite ledsen...

Jag fick en sån syrlig kommentar av en Anonym besökare angående mina virkade bakverk. Tydligen hade personen fått nog av virkade bakelser nu och ville inte se mer av dem! Tråkigt att någon gör sig besväret att lämna en kommentar, bara för att säga något elakt.

Jag vill bara nämna det också, att jag kan ju se alla besökares IP-adresser. Så anonym kan man INTE va´... tralala... ;)

Nu ska jag i alla fall virka :)

Kram till er/ Anna

14 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Hmmm...Vad var det där för dumheter!? VARFÖR lämna en sådan kommentar?

Men jag hoppas att du inte bryr dig om det. Det är ju många som gillar det du gör, bl.a jag och Julia som ääälskar dina bakverk! Du är ju så duktig och nu när jag förstår att du inte hållt på så länge blir jag ännu mer imponerad!

Ha det riktigt härligt uppe i fjällen - måste vara en bra början på det nya året!

Kram Pernilla

Hedera Helix sa...

Trist med tråkiga kommentarer, att nån orkar med det...vad härligt att vara i Jämtland, har varit där en gång och det var snö och vackert!
Nej, jag har inga nyårslöften...inte kommit på några som jag kan hålla...=)

Hemmalycka sa...

Hej
Vad tråkigt med sådana människor, vi skriver ju vad vi vill på våra bloggar och passar det inte så behöver man ju inte fortsätta läsa. Ta inte åt dig Anna vi andra gillar din blogg.
Hoppas ni har det bra däruppe i norr.
Kram Åsa

Skoogstrollet sa...

Ja du, en del tror tydligen de mår bäst av att klanka ner på andra. Jag tycker snarare att det är kul att se andras skapelser. Istället har jag ju själv blivit nyfiken på amigurumi, även om jag bara sprang på en bok på engelska. Lite knepigt att förstå, men med lite ändringar i mönstret så blev det en tårta istället för hamburgerbröd ... och rosen hittade jag delar av på ett annat ställe. Hur de ska se ut kan jag ju bara se på dina bilder.

Om jag skulle tycka att det blir för mycket av något så har ju jag det fria valet att låta bli en sådan blogg. Nu är jag nog av den tålmodiga sorten som läser hela inläggen i de bloggar jag följer för att inte missa några guldkorn.

Länge leve de fria valen.

God fortsättning på det nya året!

Ida sa...

Gott Nytt år och god fortsättning på det nya året. Vad mysigt att vara i en stuga på nyår, långt bort från stress och andra krav. Tycker att du virkar så mkt fint, ta inte åt dig av den elaka kommentaren, det är säkert bara avundsjuka. Ser fram emot att följa din blogg detta nya år.
kram Ida¨

Styling a`la Anna sa...

Gott nytt år Anna!!!! Låter superhärligt i Jämtland. Kan fortfarande inte fatta att folk ens ORKAR skriva bara för att gnälla?!? När man med ETT klick kan vara någon annanstans.. Läste det här på en blogg som tyckte det gnälldes för mycket...Haha säger jag, och helt rätt! Ha det bäst Anna och visa gärna vad du virkat den senaste tiden! ;-)

"Det har gnällts en hel massa i kommentarerna här på bloggen på sistone. Då det känns rätt löjligt att gnälla över innehållet i en blogg som man utan vidare kan sluta läsa ska jag här ge några exempel på verkliga saker att vara irriterad över istället.

* Folk som säger "marängswish"
* Den enorma satsning som gjordes för att lansera cash-korten, en uppfinning som fungerade precis som ett visakort, bortsett från ingenting alls
* Fjortisar som tror att Philadelphia är ett pålägg eller en film om någon bög
* Thailands-hypen
* Att man aldrig någonsin ser några duvungar
* Gör det själv-systemet i matbutiker, som gör varenda kund till en värdelös kassör/kassörska som i sin tur behöver ha hjälp av andra kassörer/kassörskor när det blir uppenbart att de inte fattar hur man ska göra
* Svält
* Det gula livsfarliga gegg som samlas kring öppningen på filpaket
* Butiker som håller stängt en vardag i veckan, alltid den enda dag då man letat sig dit
* Människor som äter banan med övernaturligt högljutt smaskande och klickande
* Att det är så svårt för tidigare engelskspråkiga personer att lära sig skillnaden mellan verben "tro" och "tycka"
* Folk som köper vatten när de är i Sverige
* Opoppade popcorn på skålens botten
* Folk som uppskattar hur MTV har utvecklats de senaste 15 åren
* Föräldrar som inte hör det genomträngande gnisslet från barnvagnshjulen, vilket säkert plågar barnet oerhört eftersom de utan tvekan hör det högfrekventa ljudet, men inte kan protestera."

Japp, DET är saker att gnälla över det!!! Hahahaha.....

Anci sa...

Hej !
Tack detsamma !
Tråkigt att du har fått en sådan kommentar. Men du, det är ju många, många fler som tycker om bakverken än inte !! Virka på, tycker jag.

Kram till dig och familjen !
Anci

Signe 1 sa...

God fortsättnig till dig oxå!!

Ja, varför bemöda sig med att lämna en sån kommentar?? så idiotiskt, men men, ta inte åt dig som sagt.....dina bakverk är ju bedårande!!:-)

Ha det bäst, kramen Sofia

Syster Yster sa...

Jag har alltid undrat hur vissa orkar skriva trista kommentarer, likså insändare i tidningar osv. Vissa har uppenbarligen behov av att få ur sig dumma saker, kanske det är så att de har så mkt tok i sig att det rinner över. Jag gillar dina bakverk så fortsätt visa dom.

Kram
Anette

My shabby chic house sa...

Underbara goa Anna, hoppas du får ett fantastiskt 2010!!!!

Och du sura kommentarer ska du bara ignorera. Kärringen är väl en överviktig surtant med sockerbegär såklart. Hon blev väl förbannad när du frestade henne så.

Så du skulle bara våga sluta visa dem, för nu när jag blivit så smal kan jag ju smälla i mig flera stycken:o)

kraaaam
Mia

Körsbärshöjden sa...

Man slutar aldrig att förvånas..att folk orkar skriva att de är trötta på att läsa om
ditt eller datt...vem har tvingat dem att läsa ?
Jag tycker det är superkul att läsa och se vad du och andra bloggar som jag läser har för sig :)

Ha en riktig fin vecka där uppe i skogen och passa på att virka en massa fina alster som du kan visa här i bloggen

Kram
Eva

lantliv i bagarstugan sa...

Men huva.....lämna arga kommentarer??? Varför går man då ens in på din vackra sida om man inte gillar det man ser???
Min son på 5 sa att han ville äta upp dina virkade bakelser :-) Jag sa att dom var av garn, då sa han snabbt, -Mamma, kan inte du virka sånna till mig som jag kan ha till min leksaksspis??
Så nu måste jag lära mig virka muffins :-))
Kramar i massor
Tack för en underbar blogg

Veronica

Julia sa...

Hahaha Din slutkläm där var underbar! Härligt!

Kram Julia

Anonym sa...

Hej kära!

Här kommer ditt nyårslöfte.... Börja tova ull och göra t.ex fina vita hjärtan med vita pärlor på till granen år 20110 (jag beställer 10 ögonabums).
Strunt i elakingen. Det är bara de avundsjuka och misslyckade människorna som orkar bemöda sig med att sprida sin negativa energi.
God fortsättning till dig och familjen!
Kram Cedergrenaren