torsdag 21 januari 2010

Med inspiration från......Lisabeth petade Lilla M in en pytteliten tärning i näsan ikväll. Så Käraste M befinner sig i skrivande stund på akuten med det Lilla M:et. Hrm...
Men med en storasyster som helhjärtat identifierar sig med Madicken kanske man måste göra såna saker ??

Kram A

13 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Hej Anna,
jaa, det är så klart man måste göra som Lisabet då! Oj oj oj...
vi har haft lite riskornskris här för något år sedan... men de ramlade ut igen som tur var :-)

Hälsa Lill-M:isen så gott när de kommer hem!
Stor kram
Susanne

Systrars söta sa...

Men herregud, så illa det kan gå ibland....hoppas verkligen det löser sig för barnet..Tror visst du var inne i butiken idag...då jag såg några ursöta bakelser på kontoret :-) så synd att jag ej var på plats..men jag hoppas verkligen de tog hand om dig...?! Kraaaam kat

Limetwig sa...

Ja Astrids sagor är inte alltid helt bra för barnen...:) Har en dotter som petade in nån liten pyttesak i örat, för nå´t år sedan. De är för roliga... Kan jag ju säga så här i efterhand!
Hoppas tärningen kommer ut!

Åse

♥Carolina♥ sa...

Har en award till dig på min blogg! Kram

Ru Hedefalk sa...

Men lilla skruttan, förstår i.o f. att det är lätt att identifiera sig med Astrids sagor!

Kram

Körsbärshöjden sa...

Skrattar igenkännande :)
Hoppas nu att allt gick bra med den lilla.

Ha en fin helg
Eva

My shabby chic house sa...

Ånej, typiskt. Såklart hon var tvungen att göra det. Men som tur är brukar det gå lätt att fixa bara man inte får vänta allt för länge på akuten vilket kan vara segt med ett litet barn.

Vad roligt med badrumsrenovering!!! Kan du inte visa en tråkig förebild vetja, så alla bloggares hjärnor kan sätta igång på högvarv. Ibland får man såna där visioner vetdu när man ser andras bilder som kan leda till en himla massa bra råd!!! (men jag vet, förebilderna är inget kul att visa upp..;o)

Såfort jag får lite tid ska jag samla ihop mina inspirationsbilder och maila dig:o) Själv är jag en sucker för svartvitt rutigt golv, tröttnar aldrig på det, samt vitt kakel med fasade kanter som du kan se i Julias tvättstuga från höganäs http://juliasvitadrommar.blogspot.com/search/label/Tv%C3%A4ttstuga

Sen skulle jag nog välja nån fin gammal kommod eller nåt från loppis med fint nedsänkt handfat för lite extra charm. Och självklart ett badkar på tassar.

Ett badrum to die for är annars min lilla verandas badrum http://minlillaveranda.blogspot.com/search/label/badrum

Infällda gamla fönster, ljus sjösten och gamla inbyggda skåp. Helt ljuvligt är det.Där kan du säkert hitta lite inspiration.

Många kramar!
Mia

Nina sa...

Lilla Skrutt, det var det värsta! Har det ordnat sig nu?
Hälsa henne från Vega.
Kram, Nina.

Livet i träsket sa...

Ja, ungar är gulliga! Vår Felix stoppade in en pärlplattepärla i näsan för ett par år sedan.Jag försökte med pincett och allt och höll på att bli hysterisk tills pappan kom hem och helt sonika snöt ut pärlan genom att hålla för andra näshålet. Så det gick ju bra....hoppas det gick bra för er också.

My shabby chic house sa...

Bara jag igen!

Här hittade jag lite mer inspiration, väldigt fina kranar
http://inspirationivitt.blogspot.com/2010/01/badrum-i-lantlig-stil-del-2.html

Sen tycker jag det är jättefint med råspont eller pärlspont i badrum om man har nån vägg som inte ligger nära duschutrymmet. För att vara på säkra sidan så kaklar man under som vanligt och sen kan man bara sätta typ panelskivan uppepå med vanligt monteringslim som man kan ta bort om man skulle tröttna. Jag har fått råspont tillverkat av panelskivan också även om de inte har det i standardsortimentet. Fick det till samma pris.

Ja ja lite mer tips, måste ju få ur mig all frustration för att det inte är vi som ska dra igång snart....

kraaam
Mia

Vita rosor och förgätmigej sa...

Hihi! Vi har oxå en liten madicken och lisabeth här hemma... Har inget i näsorna än så länge i alla fall. Måste nog kolla... Hoppas att allt gick bra!
Kram/ Anna

Anci sa...

Hej !
Har det gått bra ? Madicken och Lisabet är ju inte de sämsta förebilderna ändå :)

Kram
Anci

Ru Hedefalk sa...

Award till dig för din mysiga blogg som jag flitigt följer.
Kram