tisdag 12 januari 2010

Ninna-ninna-ni-nanna...

...dagens boktips!Hoppas ni mår bra!

Man känner redan att det är ett annat ljus, tycker jag! Det är härligt! Halva januari är snart "avklarad", hörni. Jag längtar så efter våren. Våren och sommaren är mina årstider. Jag är en frusen person, jag vill ha varmt! Innan 2010 är slut hoppas jag kunna ta ett varmt bad i ett badkar i rummet bakom den där dörren med ett runt fönster... Badrummet står kanske på tur i den engelska villan.Jag måste tipsa er om en bok! Har ni läst Inred och dekorera ljust och lantligt av Anna Örnberg? Jag fick den i julklapp av tomten (läs mig själv...). Å, vilken superhärligt inspirerande bok! Jag blev glatt överraskad, faktiskt. Massor av vackra bilder och massor av bra, roliga tips på allt från småpyssel till renovering och byggande av möbler i lantlig stil! Jag rekommenderar den varmt.


Idag har det varit tufft på jobbet, så nu ska jag sova. Jag är helt slut.

Hoppas vi syns imorgon!

Kram Anna

9 kommentarer:

Hedera Helix sa...

Tomten gav bort fler såna där böcker, bla annat till mig...=) Och jag håller med dig, den är så inspirerande, det är bara det att jag blir så sugen på att göra om en massa här hemma...jag vill bland annat måla om köket i vitt NU, och maken är inte lika road...hm har du nåt boktips om hur man får dem att fatta sånt?

Lillian sa...

Jag köpte den till mig själv i höstas tror jag men har inte hunnit läsa i den. Började nu i måndags och tyckte den var väldigt inspirerande och bra, precis som hennes böcker brukar vara! ;-)

Vardagslyx sa...

Vad kul att se fler bilder fråb ert hem! Ni har sååå FINT!!!

Det är så roligt med den där melodin, den skulle man känna igen varsom helst och då vet man vad det handlar om! Alltid bra med boktips. Den såg så fin ut att den måste jag kolla in, även om jag inte direkt har den lantliga stilen.

Kram!

S o F sa...

Så vackra bilder från ditt hem Anna och boken ser ju helt fantastiskt fin ut.

Här har du en frusen typ till vars kropp inte mår bra i denna kylan. Tack o lov för badkaret! :)

Varma soliga hälsningar!

Jenny sa...

Hej Anna!
Visst är det härligt att ljuset är på väg tillbaka:) Fina bilder från ert vackra hem!!

Ha en trevlig eftermiddag,

kramis Jenny

Lina sa...

Jag gillar det, här.
/Lina

lantliv i bagarstugan sa...

hahahaha, fick en jag med, av tomten ;-))
Jätte mysig bok!!
Kram
Veronica

Anki sa...

Den ser trevlig ut. Har länge tänkte göra såna där hjärtspaljéer
men jag har letat efter någon ståltråd att använda men inte hittat någon i lagom tjocklek, någon som har något tips ?

Tin sa...

Visst är det en mysig bok!
Köpte den i sommras när sonen och jag bodde på sjukhuset. Har sedan glömt bort den så det var bra att jag fick se den här hos dig så att jag kan ta fram den igen! ;D
Kram Tin