söndag 31 januari 2010

Lite kök


Hallå i stugorna!

Hoppas att ni har haft en skön helg.

Vi har fått mycket gjort i förrådet - blivande tvättstugan. Vilket roligt rum det är att planera! Vet inte riktigt varför, men det är kul att planera för förvaringen och så. Och så är det ju kul att göra i ordning ett rum från början så att säga. Det blir vita väggar och tak, såklart ;), och köksinredning från Ikea. Bänkskivor där man kan stå och vika och fixa. Och snygga korgar till tvätten. Jag läääängtar tills det är piffingtajm!
Tack snälla snälla svärfar o svärmor som varit här och hjälpt till!





Krukan är från Plantagen, bra pris var det också!

Idag får ni se lite bilder från köket. Jag hittade en gammal gardinkappa, som jag sydde för 10 år sen, när vi rensade i förrådet för någon vecka sedan. Den får sitta uppe i köket ett tag. Jag tycker att den passade rätt bra där. Rutor står sig!




Små formar, som jag använder till små pajer. Det gör inget att de är lite kantstötta.

Ju mer ljuset kommer tillbaka, desto mer lindblomsgrön blir jag *fniss* Det passar så bra i köket, mot våra stolar. Och så är ju den färgen så härligt vårig! Så snart kommer mina gröna muggar att komma fram på hyllan igen.


Ha en skön söndag, mina vänner!

Kram Anna

9 kommentarer:

Anci sa...

Ditt kök ser så fint ut ! Och tvättstugan får vi väl se snart ??

Ha en bra vecka

Kram
Anci

Signe 1 sa...

Härliga köksbilder du visar vännen! Vad kul att ha så roliga projekt framför sig, det kommer bli kanon efter din 'piffning':-)

Kramis Sofia

Monica, blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Fina köksbilder. Så kul att planera och bygga... förvaring är ju så viktigt för att ett hem skall funka!

Ser fram emot en titt ....

Hälsningar monica

Linruz sa...

Gillar verkligen dina köksbilder.
Snygt och hemtrevligt.
ha en fin dag.
Kram Lina

Pilo sa...

Vilket fint kök du har och tack för att vi får kika in.

Ha en fin avslutning på söndagen!

Marie sa...

Hej Anna!

Ditt kök ser så härligt ut!

Vad spännande med tvättstugan, ser verkligen fram emot bilder framöver. Våran tvättstuga behöver en gigantisk make over så jag suger i mig all inspiration som jag kan få. Tror dock inte att våran tvättstuga kommer hinnas renoveras i år, har lite för många andra projekt på gång redan, hihi.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Gilla Yoga sa...

Det är så härligt att börja piffa för våren, jag längtar längtar längtar. Men igår kväll fick vi ytterligare 15 cm snö, och tydligen väntas ännu 20 cm under veckan. Så just nu känns våren väääldigt långt borta...

Jag håller med dig. Av någon konstig anledning är det roligt att piffa sådana utrymmen. Jag ska börja rensa upp och snygga till i matkällaren.

Kram Linda

Lotta sa...

Hej rara Anna!
Mysigt kök du har! Vad skönt att få en ny tvättstuga, visst är det roligt att planera och fundera, speciellt när det innebär att man kan få lite bättre ordning ...
Önskar dig en trevlig vecka
kramelikram Lotta

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har!! Blev glatt överraskad när jag såg att köksfönstret och diskbänken hos dig ser ut nästan precis som hemma hos mig! Jag har inga bilder på vårt kök i min blogg ännu men de kommer snart! Jag har en hissgardin som skruvats fast i taklisten(!)och en lång gardin på motsatt sida om köksskåpet. Hissgardinen hänger där hela tiden så byter jag sidogardinen oftare. Välkommen hem till mig o kika! Kram Maria