lördag 2 januari 2010

Madicken-klänning


Bild lånad från Nyblom o Kollén

Halloj!

Tusen tack för era peppande kommentarer till mitt förra inlägg. Det värmer så mycket, ska ni veta!

Här i närheten ligger världens mysigaste lilla butik Fjällbjörken Design, heter den. Själva huset i sig är något utöver det vanliga, och värt ett besök i sig. Det är ett gammalt timrat hus som är flyttat till den här platsen. Och det är så urgulligt och uppbyggt med sån känsla, med såna vackra material, att jag blir kär varje gång jag kommer dit! Igår var vi där och då hade Rut (som äger butiken) fått in den här fantastiskt söta klänningen i Madicken-stil från Nyblom o Kollén! 160:- kostade den!! *Tipselitips*

Och den passar så bra till våran egen lilla Madick här hemma... Selma. Hon är helt uppslukad av sin julklappsfilm Madicken. Numera ska hon ha klänningen på sig varje gång hon ser på den *hihi*

Här har ni lilla "Madicken" iklädd sin klänning samtidigt som hon tittar på sin älsklingsfilm för tionde gången idag...

Nu är det testund här... :)

Kramar till er! Ni är bäst!

Anna

12 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Käraste Anna....Hon är underbar i en underbar klänning, herregud 160:-...Som hittat. Ja nu vet du hur jag ser ut,....Hade viss vånda häromdagen men sedan tryckte jag på knappen och vips hihi. Tänk om vi bodde i närheten, då kunde ju du lära mig att virka du som är såååå duktig.
Hoppas att ni har det skönt där uppe...

Stor stor kram A

Mia sa...

Men guud så söt klänning. Förstår att du inte kunde låta bli den. Hade vi haft en egen Madicken hade det självklart blivit en likadan! :)

Tråkigt med kommentaren du skriver om, bara att försöka skaka av sig. Duktig är du, önskar jag också kunde virka bakelser...

Kram kram
Mia

Ida sa...

Hejsan Anna!
Vilken söt klänning, har kikat på liknande men aldrig till så bra pris. Min lilla tjej har också haft en Madicken period och ett tag skulle hon leka "Hoppar med paraply och dör" hela tiden. Hmmm... filmerna har inte alltid önskad effekt=)

Ha det så gott.
Kram Ida

Monica sa...

Hej Anna!
Vilken underbar klänning! Förstår att din dotter älskar den. Den skulle passa min lilla Wera också.

Trevlig fortsättning på året!

Kram Monica

Fröken Råsmart sa...

Vilket fynd för den fina klänningen!

När någon påpekar något elakt brukar det ofta vara någon som är avundsjuk, så brukar jag tänka. Är det någon som inte gillar det är det väl bara att sluta kolla på din blogg, man har ju ett fritt val. Bra att du kan skaka av dig det. Jag gillar iaf dina bakverk så fortsätt visa dem!

Kram Ulrica

Nylyckan sa...

Hej Anna! Vilken bedårande söt klänning på en bedårande söt tjej! Kul att hennes favorit är Madicken, det var min med som barn. Alla tyckte jag var lik Elisabeth, men jag ville bara vara Madicken. Hade en ljusblå/vit rutig klänning och en brun/vit rutig klänning. Junibacken är ett hus som jag fortfarande drömmer om. Kram Åsa

Norregård sa...

Hej!!
Hittade till dig via Jenny Hemma på Kråkered! Jisses, vilken finfin blogg du har! Och lilla Madicken är ju så söt!! Välkommen in till mig om du har lust, jag har en liten utlottning;o)
Kram Kram Malin

Milla sa...

Hej - jag brukar läsa din blogg men gör nog inte väsen av mig så mycket tyvärr. Nu blev jag ju lite nyfiken för när jag läste Fjällbjörken Design kände jag genast igen det... Gissar att ni är i närheten av Bakvattnet och Åkersjön kanske :=) Min man är "uppvuxen" på Ansättenfjället på vintrarna och jag har åkt skidor där ett par gånger också med snövessla upp på fjället. I somras gjorde vi en dagsvandring upp på fjället med vår son, och då utgår man ju nästan utanför Fjällbjörken... Fantastiska människor som driver denna by - lite av världens ende som det är... hoppas ni har det gott!
kram Milla

Jenny sa...

Hej Vännen!

Åh vilken bedårande liten Selma i den ljuvligt söta Madickenklänningen!!

Jag gillar oxå att titta på Madicken, det är så vackra miljöer och kläder i den! Scenen när sotaren dansar med Alva på balen är en höjdare:)

Ha en trevlig söndagseftermiddag och kväll!

kraam Jenny

Pilo sa...

Vilken fin klänning. Min farmor gjorde likadana åt mig och mina systrar när vi var små fast blå och vi bodde också i våra kan jag lova.

Vilken fin och trevlig blogg du har. Kul att få titta in!

/Pilo

Anci sa...

Hej !
Om man har en sådan söt klänning så är det ju självklart att den ska användas så mycket som möjligt :)

Stor kram
Anci

Nilla Q sa...

Så söt klänning och så söt liten tjej! Vi har lånat Madickenfilm på biblioteket och det har blivit en favorit här med, går hela dagarna...

J2 är dock lite bekymrad över Madickens paraplyhopp. "Hon dödde..."

Kram Pernilla