tisdag 18 november 2008

Finn ett fel...

Hej

Idag tänkte jag presentera barnens rum från en vinkel. Det var det andra rummet vi gjorde i ordning här i huset, vårt sovrum kom först. Hur som helst, finn ett fel på den här bilden...
Just det!! LISTERNA! De är FORTFARANDE inte målade. Visst är det väl så typiskt? Man är så sugen på att komma igång med inredningen, och den där lilla sängen är ju så lätt att flytta ut från väggen när vi ska måla listerna... Men sen är det kört. Två, eller är det kanske rent av tre (!), år senare är de fortfarande hopplöst fururena... huu. Men i helgen kanske... :-)

Annars är jag mycket nöjd med rummet. Tapeten, Eldblomma av Josef Frank, Boråstapeter, hade jag bestämt mig för innan vi visste om vi skulle få en tjej eller kille. Sen pysslade jag till byrån med samma tapet, som ni ser. Växasängen, som jag tycker är så söt, köpte jag på Blocket för 200:- och målade i samma färg som våra köksluckor! Pärlgrå. Lampfoten är numera vit och snart ska det sys en lampkjol till skärmen.

Golvet bestod av en grön en heltäckningsmatta, som vi rev bort och la istället in ett obehandlat massivt furugolv som vi målade vitt, med oljefärg! Luktar! Men det håller så mycket bättre än vattenbaserad, och vi kunde bo hos svärföräldrarna.
Jag ska ta lite fler bilder på andra delar av rummet. Imorgon... ;-)Kram kram, amalgam3 kommentarer:

bell sa...

Hej tjejen!
Jag hittade felet! Men det var för att jag visste om det redan. Ha ha.
Vet precis hur det är med sådana saker som aldrig blir gjort! Vad roligt att du äntligen öppnat din egen inredningsblogg! Jättefin sida vännen.
Puss och kram Bell

Anna sa...

Hej "Bell"!
Vad kul att du lämnade en kommentar!
Tack för ikväll! Bra utdelning :-)
Krya på dig!/ Anna

Anonym sa...

Hej!

Onekligen trevligt barnrum har ni med "Eldblomma" som mönster. Jag hakade på din finn-ett-fel-lek och upptäckte att tapeten bakom sängen sitter upp-och-ned. Har själv råkat ut för samma problem. Men fint är det!

Mvh
Monica