lördag 31 januari 2009

Det blev...

...ingen loppis idag ;)
Jag prioriterade en stund i soffan efter utflykten, medan barnen sov. Jag o maken brukar försöka pausa då. Den lilla stundens lugn och ro är så värdefull! Bara bläddra i en tidning eller vila en stund är så skönt när det går i 120 resten av dagen. Våra barn får aldrig sluta vila middag! Då orkar mamman o pappan inte med... *fniss*



En skridskoåkare och en isvärmare...





Det verkar som om flera besökare här på bloggen blev lite nyfikna på mitt Afternoontea-party :) Visst känns det som en helrätt vintergrej! Jag har surfat runt lite på nätet och hämtat inspiration. Googla på Afternoon tea-party vetja, så kommer det upp massor med recept och teman. Idén fick jag från början av Spets och snor-Helena, som anordnade ett. Så när matrummet är klart har jag bestämt att jag ska ha en liten bjudning här hemma!




Piffade till krukorna i vardagsrummet med lite spets, som redan är avsliten...



Här kommer den första golvbilden från matrummet! Idag sågas och spikas det lister och foder, tjohooo! Snart så... Piffdags! Men inga gardiner, mattor eller möbler innan alla spikar är islagna, alla lister är målade och alla skarvar är fogade. Visa av tidigare erfarenhet vet vi att det annars kan dröja mååånga år, ja, jag säger år, innan de där små sakerna blir gjorda!



Lilla M hjälper så gärna pappa att såga med geringsågen...

Ja, vi får väl se om det kan bli nån loppis imorgon. Har lovat Lilla S att det ska bakas semlor också :)

Kram Anna

5 kommentarer:

Jenny sa...

Vad fint det ser ut i ert matrum!!
Passar jättebra med skeppsgolvet och den vita pärlsponten:)
Gillar krukorna med spetsband runt oxå, bra idé!

Ha en skööön söndag,
kram Jenny

Marits vita skrin sa...

Vad gulliga dom ser ut barnen. En på skridskor och en is-värmare, hihi.

Vad finte det blev när du pimpade krukorna med band.

Kram

Gilla Yoga sa...

Jag hatar att behöva säga det, men barnen kommer nog sluta sova middag... *ler* Fördelen då är att de kan roa sig själva en stund så att man ändå kan vila... Varje ålder har sin tjusning!

Hemmalycka sa...

Fina krukor med spets.
Kram Åsa

Jörgen sa...

Jag säger inget annat än. Snyggt golv!