fredag 16 januari 2009

Kort






Idag tog min älskade vän och tillika Selmas gudmor, P, examen. Hon är färdig med sin utbildning! Bra jobbat, darling! Jag gjorde ett kort till henne av tjockt akvarellpapper, en bit tyg och ett band. Tyget, Elefanterna design Estrid Ericson 1940 för Svenskt Tenn, är ett av mina absoluta favorittyger. Jag älskar de där elefanterna! Och jag vet att P är förtjust i dem också. Ja, så jag klippte helt enkelt ut en tygbit och limmade på kortet, slog hål och knöt ihop. Jag gillar att göra kort själv, det känns mer personligt. Dessutom glömmer jag alltid att köpa...
Mottagningen hölls för övrigt i det mest fantastiska hem jag någonsin besökt, hemma hos P:s morbror. Inredningen, materialen, utsikten, läget... Allt var enastående, påkostat och vackert. Där ligger gamla Engelska villan i lä *fniss*...


Kram Anna

9 kommentarer:

Vårt lilla hem sa...

Åh ett sånt sött kort!! Kan tänka mig att hon tyckte om det! Visst är det tusen gånger roligare att både få och ge hemmagjorda kort.

Oj, det låter ju spännande, nu blir jag ju nyfiken på hur det ser ut där du var på mottagning :)

Ha en skön lördag!

Kram, Jenny

Jenny sa...

Hej Anna!
Vilken fin blogg du har,har börjat prenumerera på den idag:)Gillar verkligen kortet med Svenskt Tenn elefanterna, bra idé! Sen är det ju alltid roligare och få ett handgjort kort oxå.

Ha en bra dag,
Kram Jenny, nybliven bloggerska:)

Hemmalycka sa...

Jättefint kort, me like.
GRATTIS till P, bra jobbat :).
Kram svägerskan

Nettan sa...

Hej hallå! Har kikat runt lite hos din, mysig blogg! Å DU va fint det var med kompassen i golvet!!! Superläckert...vill ha!
Kram Nettan

Malin Winbladh sa...

Väldigt fint, det är första gången jag är här så nu ska jag kika runt lite.
Ha en skön söndag
/Malin

Millas hem sa...

Kortet var jättesött!

Kram Camilla

Lallis - liv och leverne sa...

Det kortet är ju hur sött som helst:)
Kram Lallis

me and alice sa...

Underbart kort! Blir så mycket finare och personligare än ett köpt!!! Ursnyggt helt enkelt!
Hoppas du mår bättre från din bihålevärk. Det är inte kul!!
Kram Susanne

Nettan sa...

Hej igen! Kul att du tittade in hos mig! Spary färg ä fantastiskt lättvindigt, finns ju lite olika, har nog provat det mesta..beror lite på vad du ska måla! Använder för det mesta halvblank! Lycka till!!
Kram Nettan